Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Απίστευτη ιστορία με έλληνα ιερέα


Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα έλληνα ιερέα κάνει την Τετάρτη το γύρο του κόσμου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν έφεδρος αξιωματικός του Ναυτικού επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο σε Ελληνα ιερέα. Αρχικά διέρρευσε ότι η επίθεση έγινε επειδή ο αξιωματικός πέρασε τον παπά για... τρομοκράτη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του αξιωματικού, δίνει τώρα μία διαφορετική εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι ο πελάτης του αντέδρασε βίαια στη σεξουαλική παρενόχληση από πλευράς του ιερέα.

Ο 28χρονος έφεδρος του Ναυτικού Jasen Bruce, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κατευθυνόταν σε πάρκινγκ κτηρίου στην Τάμπα, όταν ο πάτερ Αλέξιος Μαράκης άρχισε να του κάνει πονηρές προτάσεις, ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκε σεξουαλικά με αποτέλεσμα ο νεαρός να απαντήσει.
Ωστόσο, στην αναφορά που έκανε ο 29χρονος ιερέας από την Κρήτη στην αστυνομία αναφέρεται ότι ο ίδιος είχε χαθεί και ακολούθησε τον άντρα για να ζητήσει βοήθεια, όταν εκείνος του επιτέθηκε, φωνάζοντας ότι πρόκειται για τρομοκράτη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο έφεδρος αξιωματικός έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, δίνοντας συνεχώς διαφορετικές εκδοχές για την ιστορία.

Την απάντηση φαίνεται ότι θα δώσουν τελικά οι κάμερες παρακολούθησης που βρίσκονταν στο γκαράζ.

Ο έφεδρος αξιωματικός βγήκε από τη φυλακή με εγγύηση, ενώ ο 29χρονος ιερέας βγήκε από το νοσοκομείο και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Κρήτη...

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου