Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Apple Magic Mouse, Το πρώτο multi-touch ποντίκι


Moulti-touch κινητά, multi-touch φορητά τώρα και multi-touch ποντίκια από πια άλλη, από την Apple που έχει παντεντάρει τις κινήσεις αφής multi-touch. Ξεχάστε το scroll whell, απλά δεν υπάρχει στο Magic Mouse. Ολόκληρη η επιφάνεια του μαγικού ποντικιού είναι αφής με λειτουργίες multi-touch όπως τις έχετε συνηθίσει στο iPhone και το trackpad των MacBook Pro (προσφάτως και των νέων απλών MacBook). Είναι ασύρματο με τεχνολογία Bluetooth, χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες τύπου ΑΑ και κοστίζει 69 δολάρια Αμερικής. techblog

Πληκτρολόγιο Asus Eee Media Center

Τον περασμένο Ιανουάριο, η ASUS παρουσίασε στην CES ένα νέο προϊόν, το Eee Keyboard. Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο που έρχεται με ενσωματωμένη οθόνη αφής 5 ιντσών και ανάλυση 800x480 pixels, έχει επεξεργαστή Intel Atom N270, μνήμη 1GB RAM, 16 ή 32 GB δίσκο SSD και ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών GMA 950.
Το Eee Keyboard ζυγίζει 1.1 κιλά, έχει WiFi, Bluetooth και έξοδο HDMI, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Windows 7.
Στην ουσία είναι ένας υπολογιστής σε μέγεθος πληκτρολογίου και θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Media Center, αντικαθιστώντας τον μεγάλο υπολογιστή του σαλονιού.
Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που ακόμα αναμένουμε να δούμε τη χρησιμότητά του και το αν θα ανοίξει μία νέα αγορά, κυρίως αν υπάρξει υλοποίηση (υπήρχαν φήμες γι αυτό) για ασύρματη παροχή σήματος μέσω HDMI σε τηλεοράσεις και οθόνες.
Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2009 σε Ευρώπη και Αμερική ενώ αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ.....digitalnews

Τα νέα nettops της MSI


Η MSI είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει δύο νέους υπολογιστές τύπου nettop, με επεξεργαστή Intel Atom. Πρόκειται για τα Wind Box DE200 και DC200.
Με μέγεθος 289×178x40,4 χιλιοστά, οι υπολογιστές έχουν επεξεργαστή Intel Atom 230, μνήμη 1GB RAM, σκληρό δίσκο 160GB, αναγνώστη καρτών 6-σε-1, κάρτα δικτύου, WiFi και δύο USB θύρες.
Το DC200 έχει κάρτα ενσωματωμένη κάρτα γραφικών GMA 950 με έξοδο D-Sub ενώ το DE200 περιλαμβάνει ATI Radeon HD 4350 με έξοδο D-Sub και HDMI.
Με λειτουργικό σύστημα Windows XP, τα DC200 και DE200 υπάρχουν στο Amazon για προ-παραγγελία στα 250 και 300 δολάρια αντίστοιχα (αυτό σημαίνει 170 και 200 ευρώ!)
 digitalnews

30.000 servers και 20 δις φωτογραφίες για το Facebook

Διάφορα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις εγκαταστάσεις του Facebook είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον Jeff Rothschild του Facebook, η εταιρία έχει 30.000 servers στο δυναμικό της. Επιπλέον, αυτός ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς.
Από την αρχή του 2008 το Facebook πρόσθεσε άλλους 20.000 servers.
Περιλαμβάνονται 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες σε 4 μεγέθη η κάθε μία, δηλαδή 80 δισεκατομμύρια φωτογραφίες.
Οι servers του Facebook εξυπηρετούν την προβολή 600.000 φωτογραφιών το δευτερόλεπτο!
Το Facebook αυτή τη στιγμή απασχολεί 230 μηχανικούς πληροφορικής που ασχολούνται με την οργάνωση των δεδομένων πάνω από 300 εκατομμυρίων χρηστών.......digitalnews

Batmobile spotted in the streets of Sweden




απλά απολαύστε!!!

Η θωρακισμένη Rolls Royce Phantom δέχεται πυρά


* Η Phantom θα διατίθεται και σε θωρακισμένη
* θα διαθέτει τη μέγιστη θωράκιση που μπορεί να τοποθετηθεί σε επιβατικό αυτοκίνητο
* Βίντεο από τις βαλλιστικές δοκιμές που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο

H Rolls Royce Phantom σύντομα θα μπορεί να γίνει και ο φύλακας-άγγελος των απανταχού διασήμων, που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια όταν κινούνται στους δρόμους. Η Phantom λοιπόν θα διατίθεται και σε θωρακισμένη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαθέτει τη μέγιστη θωράκιση που μπορεί να τοποθετηθεί σε επιβατικό αυτοκίνητο, κάτι που συνεπάγεται πως μπορεί να «αποκρούσει» βλήματα, ακόμα και από πολεμικό όπλο, αλλά και εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Το βίντεο που σας αποκαλύπτουμε είναι από τις βαλλιστικές δοκιμές που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην θωρακισμένη Phantom.
protothema

Το επικρατέστερο σχέδιο της επόμενης Porsche Carrera GT


  • Επιθετικότατη εξωτερική σχεδίαση
  • Ίσως πρόκειται για τον αντικαταστάτη της Carrera GT
Αυτά είναι τα σκίτσα του Ιρανού σχεδιαστή Emil Baddal, ο οποίος «πειραματίζεται» στο επόμενο supercar της Porsche και η πρότασή του εξετάζεται σοβαρά από τους Γερμανο.Σχεδιαστικά βάζει στο… στόχαστρό του τόσο την Buggati Veyron όσο και την Ferrari F430, με δυναμική εμπρόσθια σχεδίαση, αλλά και τεράστιες πλαϊνές εισαγωγές.
Από εκεί και πέρα διαθέτει φωτιστικά σώματα όμοια με της Panamera, ενώ πίσω ξεχωρίζουν τα LED και φυσικά ο διαχύτης.. Οι Γερμανοί, εφόσον δώσουν το οριστικό ΟΚ και χρησιμοποιήσουν τα σχέδια του Ιρανού (πράγμα πολύ πιθανό),  να τα χρησιμοποιήσουν για την επόμενη Carrera GT, που τόσο λείπει από την γκάμα της Porsche.δείτε εδώ φωτογραφίες  :http://www.topgear.com/uk/photos/emi...rcar?imageNo=2
πηγή:protothema

Philips 46PFL9704H LED TV 46''


Περιγραφή

Η νέα τηλεόραση της Philips Cineos 46PFL9704H ζωντανεύει τις ταινίες σας με τεχνολογία LED και συναρπαστικό Ambilight φωτισμό! Το επιβλητικό μοντέλο των 46 ιντσών διαθέτει Full HD ευκρίνεια και σύστημα σάρωσης 200Hz για εκπληκτική λεπτομέρεια και τέλεια απόδοση της κίνησης. Πίσω από το κομψό πάνελ κρύβεται ένας εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας Perfect Pixel HD Engine, με δυνατότητα απεικόνισης 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράλληλα, η Net TV φέρνει μια μεγάλη ποικιλία online πληροφοριών και ψυχαγωγίας ασύρματα στην τηλεόρασή σας μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης σύνδεσης WiFi.
Καθηλωτική εμπειρία προβολής με Ambilight Spectra φωτισμό
Η τεχνολογία Ambilight Spectra 3 της Philips προβάλλει φως από το πίσω μέρος της οθόνης στον τοίχο, μεγεθύνοντας ακόμα περισσότερο την οθόνη. Το Ambilight έχει ακόμη τη δυνατότητα να προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα.
Βιώστε τις λεπτομέρειες στη δράση με Full HD ευκρίνεια 1080p
Η οθόνη της Philips διαθέτει ανάλυση 1920x1080p για υποστήριξη σήματος 1080p από όλες τις πηγές, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.
Τεχνολογία LED Pro για εκπληκτική αντίθεση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
Απολαύστε εικόνες που κόβουν την ανάσα και καταναλώστε έως και 40% λιγότερη ενέργεια με τη βραβευμένη λειτουργία LED Pro της Philips! Πίσω από την οθόνη βρίσκονται πάνω από 1.000 LED που παράγουν φως όπου χρειάζεται στην εικόνα ενώ διατηρούν τις σκούρες περιοχές εξαιρετικά σκοτεινές, εξοικονομώντας ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι ένας ασύγκριτος λόγος δυναμικής αντίθεσης 5.000.000:1 για εξαιρετικό επίπεδο μαύρου, ρεαλιστικές εικόνες και ακριβή απόδοση των χρωμάτων.
Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια
Με το Perfect Pixel HD Engine κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε, από πολυμέσα έως απλές τηλεοπτικές εκπομπές.
Εκπληκτική απόδοση κινούμενων εικόνων με σάρωση 200Hz και απόκριση 1ms
Ο ρυθμός ανανέωσης 200Hz βελτιώνει την απόδοση της κίνησης έως και τέσσερις φορές σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη κίνηση. Ταυτόχρονα, ο χρόνος απόκρισης 1 millisecond φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD της Philips σε πρωτόγνωρα επίπεδα για όλες τις ταινίες και τα αθλήματα που παρακολουθείτε.
Συνδεθείτε και απολαύστε τον ηλεκτρονικό κόσμο με το Net TV
Η Net TV φέρνει μια μεγάλη ποικιλία online πληροφοριών και ψυχαγωγίας στην τηλεόρασή σας: Απλά πιέστε το πλήκτρο Net TV στο τηλεχειριστήριό σας για να ανοίξετε την αρχική σελίδα και πλοηγηθείτε στις αγαπημένες σας υπηρεσίες από την άνεση του καναπέ σας.
Απολαύστε ξανά ένα κλασσικό βίντεο από το ΥouΤube, ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις ή αναζητήστε τις φωτογραφίες των διακοπών σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε την τηλεόραση στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης σύνδεσης WiFi ή της σύνδεσης Εthernet, και το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας.
  • Δυναμικός ήχος ΒΒΕ που απορροφά όλους τους θορύβους
    Τα ενσωματωμένα ηχεία 2x15W RMS αποδίδουν ήχο υψηλής πιστότητας BBE και σας προσφέρουν πραγματικά φυσική μουσική και ομιλία με πλούσιο και καθαρό ήχο.
  • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA
    Η σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε μουσική και φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.
  • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T/C με λήψη MPEG4
    Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable (για φορμά MPEG-2 και MPEG-4) η τηλεόραση της Philips σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό.
Χαρακτηριστικά
Είδος
LED-TV
Διαγώνιος Οθόνης
46 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LED
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Απεικόνιση
16:9
Φωτεινότητα
500 cd/m²
Δυναμική Αντίθεση
5000000:1
Χρόνος Απόκρισης
1 ms
Γωνία Θέασης (Οριζόντια)
176
Γωνία Θέασης (Κάθετη)
176
Επεξεργαστής σήματος
Perfect Pixel HD Engine
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Καλωδιακός Δέκτης (DVB-C)
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4-MPEG2
Δίκτυο DLNA
Ναι
Teletext
Ναι
Σελίδες Teletext
1200
Αudio Technology
BBE
Αριθμός Ηχείων
2
Ισχύς Ηχείων
2 x 15 Watt
Subwoofer
Ναι
Αναπαραγωγή USB
Βίντεο Μουσική Φωτογραφίες
3D Comb Filter
Ναι
Wide Colour Gamut
Ναι
De-Juddering SD-HD
Ναι
D-Sub 15 pin
1
Composite
1
S-Video
1
Scart
2
Component RGB
1
HDMI v1.3
5
Audio RCA (L/R) in
3
Audio RCA (L/R) out
1
Coaxial out
1
Είσοδος ακουστικών
Ναι
Θύρα RJ- 45 (Ethernet)
1
CI Slot
1
USB 2.0
Ναι
Γονικό κλείδωμα
Ναι
Πλατος
112 cm
Ύψος (με βάση)
76.7 cm
Ύψος
70.1 cm
Βάθος (με βάση)
28 cm
Βάθος
8.9 cm
Βάρος (με βάση)
29 kg
Βάρος
25.8 kg
VESA
400
Ασύρματη Δικτύωση
Ναι
πηγή:plaisio

Sharp Aquos LC-46DH77E LCD TV 46''


Περιγραφή

To Πλαίσιο παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας 100Ηz Sharp Aquos DH77. Οι νέες τηλεοράσεις συνδυάζουν μοναδική τεχνολογία Sharp, άριστο σχεδιασμό, οικολογική ευαισθησία και σημασία στην λεπτομέρεια, για να δημιουργήσουν το τέλειο κινηματογραφικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.
Η νέα ιαπωνικής κατασκευής σειρά συναρπάζει με Full HD 1080p ευκρίνεια για κινηματογραφική εικόνα με όλη την λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τεχνολογία 100Hz Double Frame Driving για αξεπέραστο ρεαλισμό στην κίνηση και πιο ξεκούραστη παρακολούθηση.
Παράλληλα, πέρα από την αδιαμφισβήτητα κορυφαία ποιότητα εικόνας, διαθέτει εξαιρετικά οικολογικά χαρακτηριστικά. Μέσω προηγμένων τεχνολογιών καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, έχει βραβευθεί με το "Eco Flower" της Ευρωπαικής ένωσης, ενώ χάρη στο ειδικό πράσινο πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο, παρέχει την δυνατότητα ρύθμισης του βαθμού εμπλοκής των κυκλωμάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
Το νέο μοντέλο Aquos LC-46DH77 των 46 ιντσών ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως ψηφιακή επεξεργασία με βάθος χρώματος στα 10-bit για μοναδικό χρωματικό πλούτο και ταχύτατο Pure Black panel στα 4ms για εικόνες που δεν "θολώνουν".
Χάρη στην μοντέρνα τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις οθόνες των μοντέλων Aquos, μπορείτε να δείτε ταινίες με την ποιότητα ενός home cinema από οποιαδήποτε σημείο του δωματίου, καθώς η υψηλή δυναμική αντίθεση 50.000 και η μεγάλη γωνία θέασης εγγυάται ότι θα έχετε από παντού την ίδια πιστότητα χρωμάτων.
Το design δεν θα μπορούσε παρά να είναι αντάξιο του επιπέδου της. Έτσι η νέες Aquos υιοθετούν την νέα σχεδιαστική γραμμή της Sharp με την χαρακτηριστική διακριτική πινελιά γαλάζιου χρώματος να αναδεικνύει την κομψότητα της μαύρης λάκας.
  • Τα ηχεία των 20 Watt συνολικά με σύστημα Dolby Digital Plus μετατρέπουν το σαλόνι σε πραγματικό home cinema κάνοντας τις ταινίες δράσης απόλαυση.
  • Ο αισθητήρας φωτισμού OPC προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα στον φωτισμό του δωματίου
  • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T με υποστήριξη MPEG-4 για την λήψη των νέων προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας
  • Μία υποδοχή USB με λειτουργίες Photo viewer και Music player προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ευχρηστία.
  • Στις προηγμένες ψηφιακές συνδέσεις περιλαμβάνονται και 3 τελευταίας έκδοσης θύρες HDMI (v1.3).
  • To ΑquosLINK σας επιτρέπει τον χειρισμό των συνδεδεμένων AV συσκευών μόνο με το χειριστήριο της τηλεόρασής σας, εφόσον τις έχετε συνδέσει με καλώδιο HDMI.
Χαρακτηριστικά
Είδος
LCD-TV
Διαγώνιος Οθόνης
46 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LCD
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Συχνότητα
100 Hz
Φωτεινότητα
450 cd/m²
Δυναμική Αντίθεση
50000:1
Χρόνος Απόκρισης
4 ms
Γωνία Θέασης (Οριζόντια)
176
Γωνία Θέασης (Κάθετη)
176
Επεξεργαστής σήματος
10-bit
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4-MPEG2
Teletext
Ναι
Γλώσσα Teletext
Ελληνικά
Σελίδες Teletext
2000
Αudio Technology
Dolby Digital
Αριθμός Ηχείων
2
Ισχύς Ηχείων
2 x 10 Watt
Αναπαραγωγή USB
Μουσική Φωτογραφίες
Ψηφιακό κτενωτό φίλτρο
Ναι
Χ.V.Colour
Ναι
De-Juddering SD-HD
Ναι
Pure Black Panel
Ναι
D-Sub 15 pin
1
Composite
1
Scart
2
Component RGB
1
HDMI v1.3
3
Audio RCA (L/R) in
3
Audio RCA (L/R) out
1
Είσοδος ακουστικών
Ναι
Optical out
1
RS-232
1
CI Slot
1
USB 2.0
1
Πλατος
111.3 cm
Ύψος (με βάση)
77.1 cm
Βάθος (με βάση)
32.5 cm
Βάρος (με βάση)
22.5 kg
VESA
Standard
.
plaisio

Pioneer XW-NAS5


Aυτό το ξέρουμε. Η Pioneer έχει έρωτα με το iPod από χρόνια. Το έχει δείξει με τους ενισχυτές AV, με τα car audio και τελευταία τα δυο μοντέλα iPod docking station που κατασκεύασε. Το μεγάλο μοντέλο, το XW-NAS5, είναι 2.1 καναλιών με ενσωματωμένο υπογούφερ που πυροβολεί προς τα κάτω.
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει σύστημα Advanced Sound Retriever που βελτιώνει τον ήχο των συμπιεσμένων κομματιών και σύστημα Auto Level Control που ελέγχει τη στάθμη του ήχου κρατώντας την σταθερή από τραγούδι σε τραγούδι. Το XW-NAS5 μπορεί να δεχθεί μέσω mini jack οποιοδήποτε MP3 player, ενώ υπάρχει και Bluetooth αξεσουάρ για να streamάρουμε μουσική στο XW-NAS5 από το κινητό μας.
Η συσκευή είναι ακόμη εξοπλισμένη με sound gallery που εμπεριέχει αποθηκευμένους φυσικούς ήχους όπως της βροχής, της θάλασσας ή του βινίλιου γα ηρεμία ή για να μιξάρουμε τις ακροάσεις μας.
Η συσκευή φορτίζει το iPod, έχει έξοδο component για το βίντεο του iPod και κυκλοφορεί σε τέσσερα φινιρίσματος. Μαύρο, κόκκινο, λευκό και ασημί.........fullHD

Sharp LC-32LE600 LED TV 32''




Περιγραφή

To Πλαίσιο παρουσιάζει τη νέα σειρά LED τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας Sharp Aquos LE600. Η νέα LC 32LE600 συνδυάζει μοναδική τεχνολογία Sharp και σημασία στην λεπτομέρεια, και σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία σε προσιτή τιμή.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας με LED backlight
Οι τηλεοράσεις Full Screen LED της Sharp έχουν εκατοντάδες LED σε σειρές που καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη από άκρη σε άκρη. Τα χρώματα είναι φωτεινότερα και πιο πλούσια, ενώ τα μαύρα είναι πιο βαθειά, έχοντας ως αποτέλεσμα βελτιωμένες λεπτομέρειες στις σκοτεινές εικόνες. Επιπλέον, το νέας γενιάς X-GEN panel της Sharp αποδίδει φωτεινότερες εικόνες, ενώ ένας εξελιγμένος επεξεργαστής "Brilliant Colour" εξασφαλίζει την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων.

Eξαιρετικά οικολογικά χαρακτηριστικά
Όλα τα παραπάνω βρίσκονται τοποθετημένα σε έναν eco-friendly σχεδιασμό. Mε ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον η νέα σειρά της Sharp διακρίνεται για την χαμηλή κατανάλωση, το ειδικό πράσινο πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο, την κατασκευή χωρίς υδράργυρο και την ενσωματωμένη λειτουργία ECO Picture Control.

Πλήρεις συνδέσεις HD
Η LC 32LE600 είναι εφοδιασμένη με 3 υποδοχές HDMI v1.3 ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις σημερινές και μελλοντικές σας HD συνδέσεις, όπως ψηφιακοί/δορυφορικοί δέκτες, Blu-Ray players, κονσόλες παιχνιδιών, PC, ψηφιακές βιντεοκάμερες και άλλα. Έχει επίσης μία υποδοχή D-Sub για χρήση σαν οθόνη υπολογιστή.

* Με εκπληκτικά επίπεδα αντίθεσης, μεγάλη γωνία θέασης και αξεπέραστη Full HD 1080p ευκρίνεια εγγυάται πως δεν πρόκειται να χάσετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.
* Ο αισθητήρας φωτισμού OPC προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα στον φωτισμό του δωματίου
* Με ικανότητα χειρισμού σημάτων εισόδου 1080/24p, είναι πλήρως συμβατή με πρωτότυπο κινηματογραφικό περιεχόμενο που αναπαράγεται στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακριβώς όπως συλλαμβάνεται από την κάμερα.
* Η υψηλή ποιότητα εικόνας συνοδεύεται και από αντίστοιχη ποιότητα ήχου. Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου 20W μετατρέπει το σαλόνι σε πραγματικό home cinema κάνοντας τις ταινίες δράσης απόλαυση.
* Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T (με υποστήριξη MPEG-4) για την λήψη των νέων προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό
* To ΑquosLINK σας επιτρέπει τον χειρισμό των συνδεδεμένων AV συσκευών μόνο με το χειριστήριο της τηλεόρασής σας, εφόσον τις έχετε συνδέσει με καλώδιο HDMI.
plaisio
Χαρακτηριστικά
Είδος
LED-TV
Διαγώνιος Οθόνης
32 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LED
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Δυναμική Αντίθεση
Mega
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4-MPEG2
Γλώσσα Teletext
Ελληνικά
Χ.V.Colour
Ναι
D-Sub 15 pin
1
Scart
2
Component RGB
1
HDMI v1.3
3
Optical out
1
RS-232
1
Πλατος
76.2 cm
Ύψος (με βάση)
55.7 cm
Βάθος (με βάση)
27.2 cm
Βάρος (με βάση)
12.5 kg
Βάρος
10.5 gr
VESA
200 x 200
.

Bang & Olufsen Beovision 10-40



Κάθε προϊόν της ξεχωρίζει, τουλάχιστον αισθητικά και κατασκευαστικά και αυτό ως γνωστό έχει το τίμημα του. Μόνο που τώρα, η Βeovision 10 έχει ένα ακόμα λόγο να.. τιμάται υψηλά, αφού συνδυάζει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία LCD.
Eίναι Bang&Olufsen, υπέροχη αισθητικά, άψογη κατασκευαστικά και προορίζεται για ανάρτηση στον τοίχο.

Τεχνολογίας LCD φυσικά, η νέα τηλεόραση της Δανέζικης εταιρείας έχει διαγώνιο 40 ίντσες και προσφέρει ανάλυση FullHD, στα 1080p.

Eάν τώρα αυτά δεν σας αρκούν ίσως σας πείσει με την σάρωση των 200Hz αλλά και τον οπίσθιο φωτισμό που είναι υλοποιημένος με φωτοδιόδους LED.

To κόστος; Είπαμε είναι B&O… γύρω στα 7000 δολάρια ή 6500 ευρώ .fullHD

Νovatron iamm ΝΤD38


Mετά τα iamm ΝΤR83 & NTD58 της κορεατικής Novatron, που έχουμε παρουσιάσει, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το NTD38 τόσο για την ικανότητα του ως προς την διαχείριση πληθώρας αρχείων multimedia, όσο και για τις δικτυακές του δυνατότητες.
Ξεχωριστό σε σχεδίαση, τηλεχειριζόμενο και με έξοχα γραφικά, διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD 2 ιντσών που απαλλάσσει τον χρήση από την αναγκαιότητα monitor κατά την επιλογή αρχείων ήχου π.χ., το NTD δέχεται σκληρούς δίσκους Sata 3,5 ιντσών, αναγνωρίζει διαμόρφωση NTFS & FAT32, ενώ διαθέτει ασύρματη σύνδεση Wireless LAN(IEEE802.11b/g).

Στις θύρες επικοινωνίας εκτός από την HDMI εξόδου που δίνει 1080p, παρέχονται Component, Composite, S-Video, αναλογική line out στον ήχο και ψηφιακές (οπτική & ομοαξονική), δύο USB 2.0 (Ηost) και μία για σύνδεση με υπολογιστή, θύρα eSata για εξωτερικούς δίσκους και θύρα Ethernet για ενσύρματη δικτύωση.

Ο χρήστης μπορεί να κάνει copy αρχείων από τον υπολογιστή του στον σκληρό του NTD38 λειτουργώντας ως μονάδα ΝDAS, να αναπαράγει εικόνα από αρχεία MPEG1/2/4, XVID, DIVX, WMV9, WMV9HD, H.264, MKV, .WMV, .AVI, .ISO, .IFO, .VOB, .MPG, .ASF & DAT… ήχο από MP3, WMV, WMA, OGG, AC3 & PCM και... φωτογραφίες από JPEG, PNG, GIF & BMP, ενώ σε ότι αφορά στους υπότιτλους το ‘παρόν’ δίνουν οι SMI, SUB, & SRT.....fullhd

H Microsoft προσφέρει τη δεύτερη beta για το Visual Studio 2010


H beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα για τους συνδρομητές του MSDN, και την Τετάρτη για όλους τους υπόλοιπους.
 
Η επίσημη διάθεση του Visual Studio 2010 και του .Net Framework 4 θα γίνει στις 22 Μαρτίου 2010. Το νέο Visual Studio 2010 θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλατφόρμες λογισμικού όπως τα Windows 7 καθώς και στη cloud πλατφόρμα Windows Azure.
 
Η δεύτερη beta προσθέτει δυνατότητες δημιουργίας εφαρμογών για την SharePoint πλατφόρμα της Microsoft. Με το Visual Studio 2010 ο προγραμματιστής θα μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο SharePoint project και να αναπτύξει ένα SharePoint Web site και τις εφαρμογές που βρίσκονται πίσω απο αυτό.
 
Επιπλέον, το .Net Framework 4 beta 2 μειώνει το μέγεθος του ίδιου του Framework κατά 80%. Αυτό σημαίνει ότι οι τελικοί χρήστες του θα πρέπει να κατεβάζουν πολύ λιγότερο κώδικα μειώνοντας έτσι σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση και το άνοιγμα της τελικής εφαρμογής.
 
Το Visual Studio 2010 περιλαμβάνει εργαλεία για ανάπτυξη SharePoint εφαρμογών διευκολύνοντας έτσι το έργο των προγραμματιστών κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των προγραμμάτων τους.
 
Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες μείωσης των διαθέσιμων πακέτων για το Visual Studio απο 9 σε 3. Αυτό θα γίνει γιατί το feedback που λάμβανε η Microsoft ήταν πως η όλη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου πακέτου ήταν πολύ μπερδεμένη.

‘Έτσι, αποφασίστηκε η μείωση των διαθέσιμων πακέτων στα εξής τρία:
Α) Visual Studio 2010 Ultimate με MSDN, με όλα τα εργαλεία που περιλαμβάνουν και τα ALM προϊόντα, μαζί με εργαλεία Testing και architecture. Το πακέτο αυτό θα κοστίζει 11,924δολλάρια για νέους πελάτες και 3,841 για όσους ανανεώνουν

Β) Visual Studio 2010 Premium με MSDN, θα κοστίζει $5,469 για νέους πελάτες και $2,299 για όσους ανανεώνουν.

Γ) Visual Studio 2010 Professional με MSDN, $1,199 για νέους πελάτες και $799 για ανανέωση.
 
Η Μιcrosoft προσπαθεί να τονώσει το ενδιαφέρον και για τις MSDN συνδρομές προσφέροντας νέα οφέλη όπως η απεριόριστη πρόσβαση στο Visual Studio Team Foundation Server, μόλις γίνει αυτός διαθέσιμος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάπτυξης κώδικα σε Windows Azure cloud computing πλατφόρμα, με επιπλέον 40 ώρες e-learning κάθε χρόνο, σε κάθε συνδρομή.
πηγή: pcw

Δημιουργήστε 3D κτίρια για το Google Earth

H Google αποφάσισε να παρουσιάσει το Google Building Maker, ένα δωρεάν εργαλείο για την δημιουργία τρισδιάστατων κτιρίων που θα εμφανίζονται στο Google Earth.
 
Η χρήστη του Building Maker ειναι αρκετά διασκεδαστική και εύκολή σύμφωνα με εκπροσώπους της Google. Το μόνο που χρειάζεται ειναι η επιλογή του κτιρίου και η δημιουργία του απο αεροφωτογραφίες και τρισδιάστατα σχηματα. Και τα δύο αυτά "συστατικά" τα παρέχει η Google.
 
Αν η δημιουργία του χρήστη φαίνεται σωστή στους υπεύθυνους του Google Earth και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο άλλο καλύτερο μοντέλο, τότε το κτίριο προστίθεται στο 3D Buildings layer του Google Earth.
 
Μέχρι τώρα 50 πόλεις είναι διαθέσιμες για να φτιάξουν οι χρήστες κάποια απο τα κτίρια τους, ενώ αργότερα θα προστεθούν πολλές περισσότερες.
 
Το Building Maker δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή του χρήστη καθώς ειναι ένα online εργαλείο που τρέχει μεσα απο τον browser του υπολογιστή. Θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Google, την τελευταία έκδοση του Google Earth εγκατεστημένη στο PC σας, ενώ αν έχετε mac θα πρέπει να εγκαταστήσετε απευθείας το Google Earth plug-in
πηγή:pcw

Πάνω από 2 δισεκατομμύρια τα Downloads από το App Store της Apple

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε ότι τα downloads των εφαρμογών που έχουν γίνει από το πρωτοποριακό της App Store, το μεγαλύτερο κατάστημα εφαρμογών στον κόσμο, έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια. Επίσης, περισσότερες από 85.000 εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τα 50 και πλέον εκατομμύρια πελατών του iPhone και του iPod touch παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των προγραμματιστών του iPhone Developer Program της Apple ξεπερνά τους 125.000.
"Ο ρυθμός των downloads από το App Store συνεχίζει να επιταχύνεται, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον εκπληκτικό αριθμό των 2 δισεκατομμυρίων εφαρμογών μόλις μέσα σε ένα χρόνο, ενώ μόνο κατά το τελευταίο τρίμηνο έχουν φτάσει το μισό δισεκατομμύριο", δήλωσε ο CEO της Apple, Steve Jobs. "Το App Store έχει επαναπροσδιορίσει τις δυνατότητες που μια κινητή συσκευή μπορεί να παρέχει, και οι χρήστες μας σίγουρα είναι πολύ ευχαριστημένοι."
Σήμερα, οι χρήστες των iPhone και iPod touch σε 77 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια τεράστια συλλογή εφαρμογών που είναι χωρισμένες σε 20 κατηγορίες όπως παιχνίδια, επαγγελματικές, ειδήσεις, αθλητικά, υγεία, αναφορές και ταξίδια. Με την καινούργια έκδοση iTunes 9, μπορείτε ευκολότερα από ποτέ να οργανώνετε και να συγχρονίζετε τις εφαρμογές σας απευθείας στο iTunes και αυτές θα εμφανίζονται αυτόματα στο iPhone ή στο iPod touch διατηρώντας την ίδια δομή....t3mag

LaCie Hard Disk USB 2.0 1TB Design by Neil Poulton


Εξωτερικός σκληρός δίσκος LaCie USB 2.0 χωρητικότητας 1TB, με μαύρο, γυαλιστερό φινίρισμα, σχεδιασμένος από τον Neil Poulton.

Ο φιλικός στο χρήστη LaCie Hard Disk, σχεδιασμένος από τον Neil Poulton, προσθέτει εκλεπτυσμένο στυλ στον desktop υπολογιστή σας ενώ η παρουσία του είναι διακριτική. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι μία φωτεινή LED ρίγα στο κάτω μέρος του. Ο έξυπνος, ολόμαυρος σχεδιασμός του ταιριάζει άψογα με σκουρόχρωμο εξοπλισμό οικιακής ψυχαγωγίας και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρά τη μεγάλη χωρητικότητά του, το μέγεθός του είναι αρκετά μικρό και είναι ελαφρύς, μοντέρνος, με γυαλιστερό φινίρισμα. Ο έξυπνος σχεδιασμός του επιτρέπει την έκλυση της θερμότητας και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία χωρίς ανεμιστηράκι. Με υψηλή ταχύτητα USB 2.0, αυτός ο αποτελεσματικός σκληρός δίσκος συνοδεύει υπέροχα το PC ή το Mac σας. Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή χάρη στη λειτουργία plug & play. Συμπεριλαμβάνεται το λογισμικό LaCie ‘1-Click’ Backup για PC και Mac για να αποθηκεύετε γρήγορα τα αρχεία σας με ένα κλικ....document.gr

LaCie itsaKey USB Flash Drive 8GB


LaCie itsaKey USB Flash Drive χωρητικότητας 8GB σε σχήμα κλειδιού!

Το LaCie itsaKey, είναι ο νέος διασκεδαστικός τρόπος για να αποθηκεύετε δεδομένα… στην τσέπη σας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σε σχήμα κλειδιού σας επιτρέπει να το εισάγετε στο μπρελόκ με τα κλειδιά σας και… στην ψηφιακή ζωή σας. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά του (8GB) μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο δεδομένων σε ένα μικρό flash drive. Με Hi-Speed USB 2.0 interface, το itsaKey μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε PC όσο και σε Macs. Το υψηλής ταχύτητας USB 2.0 δεν προσφέρει μόνο καθολική συμβατότητα και ευκολία σε κάθε πλατφόρμα, αλλά επιπλέον διαθέτει σύνδεση hot-pluggable και υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Η ανθεκτική επιφάνειά του από νικέλιο το καθιστά ισχυρό και αξιόπιστο. Το χαμηλό του βάρος σας επιτρέπει να το παίρνετε παντού ενώ είναι και αντιστρόφως συμβατό με USB 1.1, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε υπολογιστή. Επιπλέον, είναι συμβατό με την τεχνολογία Windows ReadyBoost. Προϊόν της 5.5 Designers, το LaCie itsaKey χωράει στην τσέπη σας, και στο μπρελόκ σας, επιτρέποντάς σας να έχετε παντού και πάντα μαζί σας τα δεδομένα σας......document.gr

Apple Time Capsule - 1TB


Κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας με το ολοκαίνουριο Time Capsule 1TB, έναν ασύρματο σκληρό δίσκο που συνεργάζεται άψογα με το Time Machine του Mac OS X Leopard. Επίσης, το Time Capsule αποτελεί ένα πλήρες 802.11n Wi-Fi base station με ταυτόχρονη υποστήριξη dual-band.

Αυτόματο backup με το Time Machine

Το Time Capsule λειτουργεί αυτόματα με το Time Machine στο Mac OS X Leopard και αποτελεί την ιδανική λύση για backup χωρίς ενοχλητικά καλώδια. Δεν υπάρχουν καλώδια, οπότε μπορείτε να πάρετε backup όλων των υπολογιστών σας σε ένα κεντρικό δίσκο.

Αποθήκευση επιπέδου Server

Ο μεγάλης χωρητικότητας 1TB σκληρός δίσκος σας δίνει όλη την απαιτούμενη χωρητικότητα και ασφάλεια που χρειάζεστε για να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας από όλους τους υπολογιστές Mac που διαθέτετε.

Εύκολη ασύρματη δικτύωση

Συνδέστε το DSL modem σας στο Time Capsule και δημιουργήστε άμεσα ένα νέο ασύρματο δίκτυο ή επεκτείνετε ένα υπάρχον AirPort δίκτυο χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο, εύκολο στη χρήση AirPort Utility για Mac OS X και Windows. Μέσα σε λίγα λεπτά, έως και 50 χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές Mac ή PC του δικτύου σας για να έχουν πρόσβαση στο Internet χωρίς καλώδια.

ΝΕΟ! Ταυτόχρονο dual-band Wi-Fi

Για μέγιστη εμβέλεια και συμβατότητα, το Time Capsule λειτουργεί ταυτόχρονα και στις δύο συχνότητες 2.4GHz και 5GHz, επιτρέποντας σε όλες τις συσκευές του δικτύου να χρησιμοποιούν αυτόματα την πιο αποδοτική συχνότητα. Το Time Capsule χρησιμοποιεί την τελευταία ασύρματη τεχνολογία 802.11n ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε έως και 5 φορές καλύτερη απόδοση και διπλάσια εμβέλεια σε σχέση με τα ασύρματα δίκτυα 802.11g.

ΝΕΟ! Guest networking

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δίκτυο Wi-Fi, με ξεχωριστό password για τους επισκέπτες του δικτύου σας. Απλά ενεργοποιήστε τη νέα λειτουργία guest networking, και οι χρήστες του δικτύου σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Internet χωρίς όμως να έχουν πρόσβαση σε άλλα σημεία του προσωπικού σας δικτύου, όπως υπολογιστές, εκτυπωτές και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Εκτυπώστε χωρίς καλώδια

Εκτυπώστε έγγραφα, φωτογραφίες και άλλα από οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σε έναν κεντρικό εκτυπωτή USB συνδεμένο στο Time Capsule μέσω USB. (Δείτε τις απαιτήσεις συστήματος)

Μοιραστείτε ασύρματα έναν σκληρό δίσκο

Το Time Capsule επίσης λειτουργεί εξίσου καλά ως ασύρματος σκληρός δίσκος, είτε έχετε Mac είτε PC. Ρυθμίζεται πανεύκολα και σας παρέχει έναν δικτυωμένο σκληρό δίσκο για να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε αρχεία οποιασδήποτε μορφής.Αν διαθέτετε λογαριασμό MobileMe και χρησιμοποιείτε Mac με Mac OS X Leopard, μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του δίσκου μέσω Internet.

Υψηλή ασφάλεια και έλεγχος πρόσβασης

Προστατευτείτε με το ενσωματωμένο firewall και τις καθιερωμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης όπως WPA/WPA2 και 128-bit WEP.

Συνεργάζεται με τα Apple TV, iPhone, και άλλα

Το Time Capsule συνεργάζεται άψογα –και ταυτόχρονα- με υπολογιστές Mac, PCs, Apple TV, iPhone, iPod touch, και με όλες τις συσκευές Wi-Fi που χρησιμοποιούν τα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης 802.11a/b/g/n.


ΤΕΧΝΙΚΕς ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕς

Wireless protocols

  • IEEE 802.11a/b/g/n

Frequency bands

  • 2.4GHz and 5GHz simultaneously

Radio output power

  • 20 dBm (nominal)

Compatibility

  • Interoperable with Wi-Fi Certified 802.11a, 802.11b, 802.11g, or 802.11n enabled Mac computers, iPhone, iPod touch, and Windows-based PCs
  • NAT, DHCP, PPPoE, VPN Passthrough (IPSec, PPTP, and L2TP), DNS Proxy, SNMP, IPv6 (6to4 and manual tunnels)

Security

  • Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)
  • Wireless security (WEP) configurable for 40-bit and 128-bit encryption
  • MAC address filtering
  • NAT firewall
  • Support for RADIUS authentication
  • 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST
  • Time-based access control

Storage

  • 1TB Serial ATA server-grade hard disk drive

Interfaces

  • One Gigabit Ethernet WAN port for connecting a DSL or cable modem
  • Three Gigabit Ethernet LAN ports for connecting computers or network devices
  • USB 2.0 port for connecting a USB printer or USB external hard drive
  • 802.11n wireless

Channels

  • Channels 1-11, 36-48, and 149-165 approved for use in the United States and Canada
  • Channels 1-13, 36-64, and 100-140 approved for use in Japan
  • Channels 1-13, 36-64, 100-112, and 132-140 approved for use in Europe
  • Channels 1-13, 36-64, and 149-165 approved for use in Australia, Hong Kong, and New Zealand

Electrical

  • Line voltage: 100-240V AC
  • Frequency: 50Hz to 60Hz, single phase
  • Maximum continuous power: 34W

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Time Capsule
  • CD με το AirPort Utility (Mac και Windows), AirPort Disk Utility για Mac OS X v10.4 και Windows, 802.11n Enabler για Mac OS X v10.4, και Bonjour για Windows
  • Οδηγίες χρήσης σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή
  • Τροφοδοτικό καλώδιο

Βάρος και διαστάσεις

  • Length: 7.7 inches (197 mm)
  • Width: 7.7 inches (197 mm)
  • Height: 1.4 inches (36.3 mm)
  • Weight: 3.5 pounds (1.6 kg)


Απαιτήσεις συστήματος

Για backup με το Time Machine:
  • Mac με Mac OS X Leopard
Για εγκατάσταση και διαχείριση:
  • Υπολογιστής Macintosh με Mac OS X v10.4 ή νεότερη, CD drive και δυνατότητα Ethernet ή ασύρματης δικτύωσης
  • PC με Windows XP (SP2) ή Windows Vista, CD drive, δυνατότητα Ethernet ή ασύρματης δικτύωσης
Για ασύρματη πρόσβαση:
  • Mac με δυνατότητα AirPort ή AirPort Extreme
  • PC με 802.11a/b/g/n
Για κοινή χρήση εκτυπωτή:
  • Εκτυπωτής USB
  • Υπολογιστής Macintosh με Mac OS X v10.2.7 ή νεότερη
  • PC με Windows XP (SP2) ή Windows Vista, Bonjour για Windows (συμπεριλαμβάνεται στο Time Capsule CD)
Για κοινή χρήση σκληρού δίσκου:
  • Mac με Mac OS X v10.4.8 ή νεότερη
  • PC με Windows XP (SP2) ή Windows Vista, Bonjour για Windows (συμπεριλαμβάνεται στο Time Capsule CD)
document.gr

Logitech Z-5500 Digital 5.1 speakers


Ζήστε μοναδικές εμπειρίες μουσικής, τηλεόρασης, ταινιών και παιχνιδιών μέσω του συστήματος ηχείων Ζ-5500, με πιστοποίηση THX, 505-watt 5.1 digital surround με ψηφιακή εξομοίωση.

Ακούστε κάθε λεπτομέρεια των αγαπημένων σας Dolby digital και DTS soundtracks με την εγγύηση ποιότητας ήχου THX. Μετατρέψτε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σε δυνατό home cinema με ισχύ 505 Watts και μπάσα 188 watts. Διαθέτουν ψηφιακές και αναλογικές εισόδους και πίνακα ελέγχου Digital SoundTouchγια να αλλάζετε την ένταση του ήχου σε όλα τα ηχεία, να καθορίζετε εισόδους κ.ά. Συμπεριλαμβάνεται ασύρματο τηλεχειριστήριο.... document.gr

Προδιαγραφές

Hardware
  • Drivers:
Satellites: 7.6 cm polished aluminum phase plug drivers
Subwoofer: 25.4 cm high-excursion ported driver with 6th order bass reflex enclosure
Surround sound effects
  • Hardware decoding:
Dolby Digital, DTS, and DTS, 96/24 soundtracks
Dolby Pro Logic II (Movie and Music modes)
6 Channel Direct
Stereo x2
Stereo
  • Υποστηριζόμενες μορφές ήχου:
Dolby Digital
DTS and DTS 96/24
PCM (uncompressed stereo): 44.1kHz / 16 bit through 96kHz / 24 bit
  • Source Inputs:
Digital optical for DVD or CD players, PlayStation2, Xbox
Digital coaxial for DVD or CD players or PC sound cards
6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 2, 4, or 6 channel PC sound cards OR
6 channel direct (3 stereo-mini connectors) for 3 stereo analog mini audio sources, like CD and DVD players, Playstation 2, Xbox, or 2 channel PC sound cards
Analog stereo-mini (on side panel of control center) for portable CD, MP3,or MiniDisc players

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Total FTC power: 505 watts RMS
Sub-woofer: 188 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD)
Satellites:
Left/Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)
Center: 69 watts RMS (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)
Rear Left & Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)
  • Total Peak power: 1010 watts
  • Maximum SPL: >115 dB
  • Frequency response: 33 Hz — 20kHz
  • Amplifier: Ultra-linear, high-capacity analog
  • Signal to noise ratio: >93.5 dB, typical 100
  • Input impedance: 8,000 ohms
  • Συμβατότητα: PC/Mac, CD, MP3, DVD, PlayStation, Xbox
Περιεχόμενα συσκευασίας:
  • Logitech Z-5500 Digital: 4 satellites, 1 centre channel, 1 subwoofer
  • 6-channel direct cable
  • Digital SoundTouch™ control centre
  • Ασύρματο τηλεχειριστήριο, οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται
  • Οδηγίες χρήσης
  • 2 χρόνια εγγύηση (limited warranty)

Είμαστε όλοι μεταλλαγμένοι!

Ο καθένας μας έχει τουλάχιστον 100 νέες μεταλλάξεις στο DNA του, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Current Biology.
Οι επιστήμονες προσπαθούσαν τα τελευταία 70 χρόνια να προσδιορίσουν τη συχνότητα των μεταλλάξεων που υφίσταται το ανθρώπινο είδος. Ωστόσο, μόλις τώρα επιτεύχθηκε μία αξιόπιστη εκτίμηση, χάρη στη «νέας γενιάς» τεχνολογία για την αποκωδικοποίηση του γενετικού κώδικα.
Τα ευρήματα μπορούν να οδηγήσουν σε νέες θεραπείες, αλλά και ανακαλύψεις σχετικά με την εξελικτική μας διαδικασία.
Το 1935, ένας από τους πατέρες της σύγχρονης γενετικής, ο JBS Haldane, μετά τη μελέτη μίας ομάδας αντρών που έπασχαν από αιμοφιλία, υπολόγισε ότι ο καθένας από μας έχει περίπου 150 νέες μεταλλάξεις.
70 χρόνια μετά, ο Haldane αποδεικνύεται σωστός. Στην πρόσφατη έρευνα, οι επιστήμονες διερεύνησαν χιλιάδες γονίδια στα χρωμοσώματα Y δύο Κινέζων, οι οποίοι μοιράζονταν ένα κοινό πρόγονο που είχε γεννηθεί το 1805.
Μελετώντας τον αριθμό των διαφορών μεταξύ των δύο αντρών, και το μέγεθος του ανθρώπινου γονιδιώματος, συμπέραναν ότι ο αριθμός των μεταλλάξεων σε κάθε άτομο είναι μεταξύ 100 και 200.
Ο Dr Yali Xue, ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, από το Wellcome Trust Sanger Institute στο Κέιμπριτζσάιρ, εξηγεί ότι η ποσότητα των δεδομένων που προέκυψε θα ήταν αδιανόητη λίγα χρόνια πριν. «Το να βρούμε αυτόν τον μικρό αριθμό μεταλλάξεων ήταν πιο δύσκολο από το να βρίσκαμε το αυγό ενός μυρμηγκιού σε μια αποθήκη ρυζιού».
Οι νέες μεταλλάξεις οδηγούν ορισμένες φορές σε σοβαρές αρρώστιες. Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι με τα νέα ευρήματα θα ανοίξουν νέοι δρόμοι στη γονιδιακή αντιμετώπιση των ασθενειών.
menshealth

Το Ίντερνετ αλλάζει τον εγκέφαλο



Η online δικτύωση αλλάζει τον εγκέφαλο σε χρόνο ρεκόρ. Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι σε ενήλικες χωρίς εμπειρία στο Ίντερνετ αρκεί μόλις μια εβδομάδα στο διαδίκτυο για να παρατηρηθούν ευεργετικές αλλαγές στις εγκεφαλικές λειτουργίες τους. Η μελέτη, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι η χρήση του Ίντερνετ μπορεί να ενεργοποιήσει την εγκεφαλική δραστηριότητα και δυνητικά να βελτιώσει τις γνωσιακές λειτουργίες των ενηλίκων. Καθώς ο εγκέφαλος «γερνάει», υφίσταται διάφορες δομικές και λειτουργικές αλλαγές, όπως ατροφία, βαθμιαία αποσύνθεση και μείωση στην κυτταρική (νευρωνική) δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, τα νοητικά ερεθίσματα που παρέχει το Ίντερνετ, επιδρούν θετικά στην αποτελεσματικότητα των εγκεφαλικών λειτουργιών και μεταβάλλουν τον τρόπο που ο εγκέφαλος κωδικοποιεί τις νέες πληροφορίες.
Η έρευνα, που έγινε σε υγιείς εθελοντές ηλικίας 55 – 78 ετών από ερευνητές του Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Ανθρώπινης Συμπεριφοράς του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Λος Άντζελες (UCLA), υπό τον καθηγητή ψυχιατρικής Γκάρι Σμολ και την ερευνήτρια Τίνα Μούντι, διαπίστωσε ότι ακόμα και ηλικιωμένοι άνθρωποι με ελάχιστη ή μηδαμινή εμπειρία στο διαδίκτυο, όταν κάνουν αναζητήσεις στο Ίντερνετ, ακόμα και για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούν να μεταβάλλουν τα πρότυπα της εγκεφαλικής δραστηριότητάς τους και να βελτιώσουν τις λειτουργίες του μυαλού τους.
Ο έλεγχος του εγκεφάλου των εθελοντών, την ώρα που έκαναν αναζητήσεις στο Ίντερνετ, έγινε με τη γνωστή τεχνική της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI), η οποία κατέγραφε και τις παραμικρές μεταβολές στα νευρωνικά κυκλώματα, μετρώντας τις αυξομειώσεις στο επίπεδο του αίματος στον εγκέφαλο.
Η παρακολούθηση του εγκεφάλου έδειξε ότι, εξαιτίας της χρήσης του Ίντερνετ, υπήρξαν αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη γλώσσα, την ανάγνωση, την μνήμη, τις οπτικές ικανότητες και την λήψη αποφάσεων.
Χρειάζονται μόνο λίγες μέρες προκειμένου όσοι είναι αρχάριοι με το διαδίκτυο, να φτάσουν περίπου στο ίδιο επίπεδο εγκεφαλικής δραστηριότητες όπου βρίσκονται πεπειραμένοι χρήστες του Ίντερνετ.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η αναζήτηση στο Ίντερνετ αποτελεί, όπως αποδείχτηκε, μια απλή μορφή εγκεφαλικής άσκησης, που μπορεί να αξιοποιηθεί πιο συστηματικά για τη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών των ηλικιωμένων.
Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Εταιρίας Νευροεπιστήμης στο Σικάγο, σύμφωνα με το Live Science....protothema

Χίλιοι οι νεκροί από τις πλημμύρες στις Φιλιππίνες

Ο απολογισμός των πλημμυρών που έπληξαν τις Φιλιππίνες τον περασμένο μήνα πλησιάζει τους χίλιους νεκρούς την ίδια ώρα που ένας νέος τυφώνας απειλεί το αρχιπέλαγος, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.
Η τροπική καταιγίδα Κετσάνα προκάλεσε το θάνατο 420 ανθρώπων, ενώ 37 αγνοούνται. Η καταιγίδα προκάλεσε τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 40 χρόνων στη Μανίλα και στην ευρύτερη περιοχή της.
Ο τυφώνας Πάρμα προκάλεσε σοβαρές κατολισθήσεις και πλημμύρες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 438 άνθρωποι και να αγνοούνται 51.
Επίσης 89 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πληγείσες περιοχές από λεπτοσπείρωση, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.
Ένας νέος τυφώνας αναμένεται στην περιοχή και οι επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας έχουν ήδη λάβει προληπτικά μέτρα. Ο τυφώνας Λούπιν με ανέμους που πνέουν με 175 χιλιόμετρα την ώρα θα φτάσει στο αρχιπέλαγος την Τετάρτη.protothema

Διχάζει η διδασκαλία μουσουλμανικής θρησκείας στα Ιταλικά σχολεία

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ιταλία η πρόταση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Αντόλφο Ούρσο, να ενταχθεί στο πρόγραμμα των δημόσιων σχολείων, μία ώρα προαιρετικής διδασκαλίας της μουσουλμανικής θρησκείας.

Η πρόταση αφορά κυρίως στους μαθητές που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών.

Για απολύτως λογική ιδέα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ιταλικού κοινοβουλίου Τζανφράνκο Φίνι.

Απόλυτα σύμφωνη είναι η Ένωση Μουσουλμάνων Διανοούμενων.

Τη στήριξή του εξέφρασε και ο προοδευτικός, πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάσιμο Ντ' Αλέμα, από τα κύρια στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προκλητική, χαρακτηρίζει την πρόταση η Λέγκα του Βορρά και δηλώνει κάθετα αντίθετη.

Σύμφωνα με τους σχολιαστές, η θέση του Αντόλφο Ούρσο, εκφράζει και τη βούληση του προέδρου της βουλής Τζανφράνκο Φίνι, ο οποίος, τους τελευταίους μήνες έχει υιοθετήσει θέσεις που ευνοούν την αφομοίωση των μεταναστών ....protothema

Οστεοπόρωση: μια σιωπηλή « επιδημία»

 «Σιωπηλή επιδημία»: έτσι χαρακτηρίζεται πλέον από τους ειδικούς η οστεοπόρωση, η ασθένεια η οποία σήμερα την… τιμητική της –Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης γαρ. Επιδημία γιατί είναι πολύ συχνή πάθηση και σιωπηλή γιατί εγκαθίσταται ύπουλα και εξελίσσεται συνήθως χωρίς συμπτώματα, τις περισσότερες φορές μάλιστα χωρίς ούτε καν πόνο. Η νόσος λαμβάνει ολοένα πιο μεγάλες διαστάσεις στις ανεπτυγμένες χώρες κι εκτιμάται ότι αφορά  περισσότερες από 200.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα τα «θύματά» της υπολογίζονται σε περίπου 15.000.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο  σύγχρονος τρόπος ζωής αποτελεί τον καλύτερο «σύμμαχο» της οστεοπόρωσης - κάπνισμα, ακινησία, αλκοόλ, χαμηλό σωματικό βάρος, κακή διατροφή και μειωμένη πρόσληψη ασβεστίου και βιταμίνης D αποτελούν σημαντικούς παράγοντες κινδύνου. Από την άλλη, η συστηματική άσκηση μέτριας έντασης όπως περπάτημα ή χορός, η διακοπή του καπνίσματος, η συχνή κατανάλωση γαλακτοκομικών, η ελάττωση του αλκοόλ είναι οι «εχθροί» της νόσου.
Το προφίλ της νόσου
Η οστεοπόρωση δεν είναι αποκλειστικά «γυναικεία» πάθηση, όπως θεωρούνταν μέχρι πρότινος. Σήμερα έχει διαπιστωθεί ότι προσβάλλει σημαντικό ποσοστό ανδρών. Επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι το 15% - 30% των ανδρών και το 30% - 50% των γυναικών θα υποστούν ένα οστεοπορωτικό κάταγμα στη διάρκεια της ζωής τους, ενώ μία στις τρεις γυναίκες προσβάλλεται  από οστεοπόρωση στην ηλικία των 60 έως 70 ετών. Επίσης, η οστεοπόρωση δεν  αφορά μόνο την τρίτη ηλικία, αλλά μπορεί να πλήξει και νεαρά άτομα, όταν υπάρχουν ιδιαίτερες καταστάσεις όπως οι διαταραχές διατροφής ή συστηματικά νοσήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που έχει σημασία κατά τους επιστήμονες είναι η αναγνώριση και έγκαιρη θεραπευτική αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης. Και τούτο διότι έτσι μπορεί να μειωθεί ο  κίνδυνος εκδήλωσης της νόσου  από 8% σε 2% και η πιθανότητα  εμφάνισης κατάγματος από 34% στο 10%!
Στις περισσότερες περιπτώσεις η πρώτη εκδήλωση της ασθένειας είναι τα λεγόμενα αυτόματα κατάγματα, πρόκειται για κατάγματα δηλαδή που έχουν γίνει μόνα τους, χωρίς να προκληθούν από ένα σοβαρό τραύμα ή χτύπημα. Τα συχνότερα οστεοπορωτικά κατάγματα συμβαίνουν στους σπονδύλους, στο μηριαίο οστό  και στον καρπό. Εκείνα που συμβαίνουν στο μηριαίο οστό είναι τα πιο επικίνδυνα γιατί συχνά απαιτούν χειρουργική αποκατάσταση και συνοδεύονται από παραμονή στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα ή και μόνιμα. Η πρόληψη των καταγμάτων αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο για την ποιότητα ζωής των πασχόντων. Ένας ή μία ασθενής που έχει υποστεί στο παρελθόν οστεοπορωτικό κάταγμα, διατρέχει κατά 86% αυξημένο κίνδυνο να υποστεί νέο κάταγμα. Μετά το  κάταγμα του μηριαίου οστού, υπάρχει αύξηση κατά 20% έως 24% της θνησιμότητας μέσα στον χρόνο που ακολουθεί. Ακόμη κι όσοι επιβιώσουν, ωστόσο, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς το 40% των ασθενών με κάταγμα μηριαίου χρειάζονται βοήθημα για τη βάδιση, ενώ 60%  αυτών εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια μετά από ένα χρόνο.
Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης: ενημερωτική καμπάνια στο Σύνταγμα
Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης η Ελληνική Εταιρία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ), το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ), η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία και ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση (ΕΣΥΑΟ) διοργανώνουν  ενημερωτική εκστρατεία στο Σύνταγμα από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην οδό Ερμού και Νίκης θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και με την υποστήριξη της Sanofi – Aventis.
protothema

40η Διεθνής Έκθεση Τόκιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ

Suzuki Swift Plug-in


Το Suzuki Swift Plug-in είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο όχημα, που θα παρουσιαστεί στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 21 Οκτωβρίου.  
 
Σε σχέση με το «συμβατικό» Swift έχει δεχθεί ελάχιστες μόνο αισθητικές αλλαγές. Κινείται μόνο με μπαταρίες και φορτίζεται στην πρίζα, όπως άλλωστε φανερώνει και η ονομασία, που αυτή τη στιγμή επικρατεί σε ανάλογων ιδιοτήτων μοντέλα (Plug-in).
 
Αν μειωθεί η απόδοση των μπαταριών, τότε αναλαμβάνει δράση ένας μικρός σε κυβισμό κινητήρας βενζίνης, ο οποίος όμως δεν κινεί το αυτοκίνητο, αλλά μόνο φορτίζει τις μπαταρίες. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το σύστημα που εφαρμόζεται στο Chevrolet Volt.
 
Στοιχεία αυτονομίας, διανυόμενων χιλιομέτρων και χρόνος φόρτισης μπαταριών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
4troxoi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ WINDOWS 7 enterprize

Minimum System Requirements*:
  • 1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
  • 1 GB of RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver
  • DVD-compatible drive
  • Internet access (fees may apply)
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx?ITPID=sprblog

Oι τιμές των Windows 7 στην Ελλάδα


Τις τιμές των επερχόμενων Windows 7 στην Ελλάδα ανακοίνωσε στις 30 Ιουνίου η Microsoft Ελλάς: 205 ευρώ για τα Home Premium, 320 ευρώ για τα Professional και 335 ευρώ για τα Ultimate με ΦΠΑ, χωρίς επιλογή για έκδοση Upgrade.
Οι υπολογιστές που θα πωληθούν από τις 26 Ιουνίου έως τις 31 Ιανουαρίου 2010 με προεγκαταστημένα Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business ή Windows Vista Ultimate θα αναβαθμίζονται χωρίς ή με ελάχιστη χρέωση στα Windows 7. To ίδιο ισχύει και για τις εμπορικές εκδόσεις των Vista για την ίδια περίοδο, σύμφωνα με ανακοινωση της Microsoft Hellas. H δωρεάν προμήθεια των Windows 7 αφορά καταστήματα ή κατασκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows 7 Upgrade Option Program. Μέχρι στιγμής, συμμετέχουν σε αυτό τα Πλαίσιο, Multirama, E-Shop.gr, Infoquest, Oktabit, Interset και Dionic.
Δεν θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις Upgrade
Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπως επίσης και στην Ελβετία και την Κροατία, δεν θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις αναβάθμισης των Windows 7 (Upgrade Package), παρά μόνο οι πλήρεις εκδόσεις του λειτουργικού, στις οποίες δεν θα περιλαμβάνεται ο Internet Explorer. Ωστόσο, η Microsoft ανακοινώνει ότι από τη μέρα της διαθεσιμότητας των εκδόσεων αυτών στην αγορά και μέχρι τουλάχιστον την 31η Δεκεμβρίου 2009, θα διαθέτει τις «πλήρεις» εκδόσεις των Windows 7 σε προνομιακή τιμή (δεν διευκρινίζει όμως ποια θα είναι η προνομιακή αυτή τιμή).
Επιπλέον, επισημάνεται ότι θα υπάρξει μείωση, κατά 16% περίπου, όσον αφορά στην τιμή της δημοφιλέστερης έκδοσής τους, Home Premium, σε σύγκριση με την αντίστοιχη των Windows Vista.
Η λυπητερή
Έτσι, οι εκτιμώμενες τιμές λιανικής (με ΦΠΑ) για τις τρεις εκδόσεις των Windows 7 θα διαμορφωθούν στην Ελλάδα, ως εξής:
Windows 7 Home Premium
Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): €204,99
Windows 7 Professional
Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): €319,99
Windows 7 Ultimate
Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) €334,99
Οι τιμές αυτές είναι ακόμα υψηλότερες από αυτές που είχαν γίνει γνωστές λίγο νωρίτερα και είχαν προκαλέσει αντιδράσεις για εξαιρετικά υψηλότερη χρέωση του νέου λειτουργικού στην Ευρώπη σε σχέση με τις ΗΠΑ (η οποία δεν θα πρέπει να αποδίδεται στην προσθήκη του ΦΠΑ, καθώς και εκείνες τον περιελάμβαναν).
Διαβάστε περισσότερα για τα Windows 7 και τα πρώτα σχόλια των επισκεπτών του In.gr Τεχνολογία για την τιμολόγηση στην Ευρώπη.
Χωρίς Περίοδο Προνομιακής Χρέωσης
Στις ΗΠΑ και επιλεγμένες αγορές η Microsoft επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες της δίνοντας τους τη δυνατότητα να παραγγείλουν τα Windows 7 στη μισή τιμή. Η προσφορά ισχύει στις ΗΠΑ έως τις 11 Ιουλίου, στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία από τις 15 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Ελλάδα.......in.gr