Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Βοηθήστε την Αϊτή παίζοντας Halo


Η Bungie, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Halo για το Xbox 360, ανακοίνωσε ότι όσο περισσότεροι χρήστες παίξουν το Halo 3 και το Halo: ODST στην υπηρεσία Xbox Live την Τετάρτη και την Πέμπτη, τόσο περισσότερα χρήματα θα συγκεντρωθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό στην Αϊτή.
Γράφοντας σχετικά στο blog της, η εταιρεία εξηγεί ότι για τις δύο αυτές ημέρες θα είναι διαθέσιμα τα ειδικά διακριτικά που θα μπορούν να φορούν οι παίχτες για να υποδηλώσουν την υποστήριξη τους στην κίνηση της Bungie. Για κάθε 1.000 παίκτες που θα φέρουν το ειδικό έμβλημα, η εταιρεία θα δίνει 100 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ το ανώτατο ποσό έχει οριστεί στα 77.000 δολάρια.
Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει δωρεές και με άλλους τρόπους: Όσοι αγοράσουν το συλλεκτικό t-shirt του παιχνιδιού, μέρος των χρημάτων τους προορίζεται για τον Ερυθρό Σταυρό για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ για το μήνα Φεβρουάριο, όλα τα έσοδα του e-shop της Bungie θα δοθούν για την αποκατάσταση των ζημιών στην πολύπαθη Αϊτή.
www.kathimerini.gr

Έρχονται το Μάρτιο φορητοί VAIO Z με επεξεργαστή Core i7


Η Sony Europe παρουσίασε επίσημα τους ανανεωμένους υπέρ-φορητούς υπολογιστές VAIO Z, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά το Μάρτιο και έχουν διαστάσεις 210x32,7x314mm και βάρος μόλις 1,41 κιλά.
Τα νέα ultraportable laptops έχουν σώμα από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, διαθέτουν οθόνη 13,1 ιντσών, επεξεργαστή Core i7-620M/2,4 GHz ή Core i7-520M, 6 ή 4 GB μνήμης DD3, κάρτα γραφικών GeForce GT 330M με 1GB μνήμης και 4 SSD σε διάταξη RAID 0 που παρέχουν χωρητικότητα 256 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου.
Τα δύο νέα μοντέλα VAIO Z διαθέτουν επίσης DVD writer, συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11n και Bluetooth 2.1, webcam, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και εξόδους HDMI.
Η τιμή των δύο νέων υπέρ-φορητών δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.
myplaisio