Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

MSI tablet pc


Μπορεί αυτές τις μέρες τα φώτα να έιναι στραμμένα στο iPad της Apple, αυτό όμως δεν εμποδίζει την MSI να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το δικό της tablet pc. Βασισμένο στον 8πύρηνο Tegra της Nvidia, θα διαθέτει οθόνη touchscreen 10 ιντσών. Για λειτουργικό σύστημα θα χρησιμοποιεί το Android της Google, ενώ θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο ανάλυσης HD αλλά και η ασύρματη σύνδεση. Παράλληλα στα έξτρα αναμένεται να δούμε κάμερα αλλά και 3G.
Στην αγορά πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το καλοκαίρι, μαζί με το ανταγωνιστικό tablet της Apple, ενώ αναμένεται να δούμε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Όσον αφορά την τιμή εκκίνησης, θα είναι τα 500 δολλάρια.
πηγή:i-live

Επίσης από κάποια δείγματα του tablet της MSI στην CES 2010, φαίνεται πως θα είναι multitasking, ενώ μέχρι την παρουσίαση του, κάποια στιγμή μετά τον Ιούνιο, είναι ιδιαιτέρως πιθανόν το Google Android να υποστηρίζει Flash υλικό, κάτι που ακόμα το iPhone OS δεν έχει καταφέρει.

Consumer Electronics Show 2010

Επισκέπτης χρησιμοποιεί μία τεράστια οθόνη αφής για να δει πληροφορίες προϊόντων της Microsoft, στο περίπτερο της εταιρείας. Ο παραλληλισμός με την ταινία Minority Report σε ότι αφορά το εντυπωσιακό interface είναι μάλλον αναπόφευκτος. (Photo: Reuters)

Ακόμη ένας επισκέπτης φορά τα ειδικά γυαλιά και παρακολουθεί ταινία 3D σε μία από τις νέες τηλεοράσεις που παρουσίασε η Samsung στη φετινή CES. (Photo: AP)

Ειδική επιφάνεια φορτίζει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μικρό φορητό υπολογιστή. Η εταιρεία Powermat παρουσίασε τη συγκεκριμένη επιφάνεια που αναλαμβάνει να φορτίσει συσκευές που εφάπτονται επάνω της, με τη χρήση ενός λογισμικού που εγκαθιστά ο χρήστης στη συσκευή. (Photo: AP)

Φωτογραφική μηχανή που τραβά φωτογραφίες σε τρεις διαστάσεις παρουσίασε η Fuji στη φετινή CES. Η ώθηση της νέας 3D τεχνολογίας κυρίως από τους κατασκευαστές τηλεοράσεων συμπαρασύρει και άλλες αγορές, όπως αυτή των φωτογραφικών μηχανών. (Photo: AP)
Επισκέπτες της έκθεσης επεξεργάζονται προϊόντα της Microsoft στο περίπτερο της εταιρείας. (Photo: AP)


Το enTourage eDGe είναι ένα gadget που συνδυάζει τις λειτουργείες e-reader, netbook, notepad και audio/video recorder, δίνοντας στο χρήστη μεγάλη ευελιξία και πληθώρα λειτουργιών. (Photo: AFP)


Η τηλεφωνική συσκευή Ooma επιτρέπει στους οικιακούς τηλεφωνικούς χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω Ίντερνετ. Η συσκευή θα διατεθεί στην αγορά των ΗΠΑ το πρώτο εξάμηνο του 2010, έναντι 250 δολαρίων. (Photo: Reuters)
Επισκέπτης της έκθεσης χρησιμοποιεί την τεράστια διαδραστική οθόνη στο περίπτερο της Intel. Η οθόνη κατασκευάστηκε για να δείξει την ισχύ της νέας γενιάς επεξεργαστών της εταιρείας. (Photo: Reuters)
 
Ένας επισκέπτης φωτογραφίζει μία από τις νέες τηλεοράσεις της Samsung στο περίπτερο της εταιρείας. Οι τηλεοράσεις είχαν την τιμητική τους στη φετινή CES, κυρίως λόγω των νέων λειτουργιών που ενσωματώνουν. (Photo: Reuters)

Η Chevrolet παρουσίασε το ηλεκτρικό υβριδικό αυτοκίνητο που αναπτύσσει, πραγματοποιώντας ένα ακόμη «πράσινο» τεχνολογικό βήμα. (Photo: AFP)

Εκπρόσωπος της 3M Touch Systems κάνει επίδειξη της οθόνης πολλαπλών επαφών που ανέπτυξε η εταιρεία. Η οθόνη έχει διαστάσεις 22 ιντσών, είναι υψηλής ευκρίνειας και μπορεί να επεξεργάζεται μεγάλο πλήθος δεδομένων. Θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2010, ενώ η τιμή της θα κυμαίνεται στα 1.500 δολάρια. (Photo: AFP)
Μοντέλο φοράει τα 3D γυαλιά της Panasonic παρουσιάζοντας τη νέα τρισδιάστατης τεχνολογίας τηλεόραση της εταιρείας. Η Panasonic συγκαταλέγεται στις εταιρείες που έχουν μπει δυναμικά στη νέα αγορά τρισδιάστατων τηλεοράσεων που σταδιακά διαμορφώνεται. (Photo: AFP)
Το ιπτάμενο όχημα Parrot A.R. προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη ημέρα της έκθεσης. Το τηλεκατευθυνόμενο όχημα διαθέτει κάμερα που μεταδίδει εικόνα στον οδηγό του σε πραγματικό χρόνο, ενώ για χειριστήριο χρησιμοποιείται ένα iPhone. (Photo: AP)
To tablet PC της Hanvon χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Intel, λογισμικό Windows 7 και οθόνη 10,1 ιντσών. Μπορεί να διαβάζει e-books, ενώ διαθέτει λογισμικό αναγνώρισης γραφικού χαρακτήρα. Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Μάρτιο και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 700 δολάρια. (Photo: AFP)
πηγή: kathimerini.gr

Wii Classic Pro Controller

Διαθέσιμο στην Ιαπωνία εδώ και αρκετό καιρό, το Nintendo Wii Classic Controller Pro ($ 20)Απρίλιος 2010, μια πιο εξελιγμένη έκδοση του αρχικού Classic Controller, θα κάνει τελικά εμφάνιση. Διατίθεται σε λευκό ή σε εντυπωσιακό μαύρο, το Classic Pro,έχει  χαρακτηριστικά  διπλά κουμπιά δεξιά και αριστερά για περισσότερες επιλογές ελέγχου, σε Playstation-στυλ με ολοκληρωμένη λαβές κάτω, και θα μπορεί  επίσης να συνδυαστεί με τον τίτλο Capcom Monster Hunter Tri για $ 60.
2dayblog