Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Nokia 6760




Η Nokia παρουσιάζει το νέο στιλάτο κινητό τηλέφωνο Nokia 6760 slide. Το κομψό Nokia 6760 slide διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 2,4'' με ζωντανά χρώματα στην οποία μπορεί κανείς να απολαύσει περιεχόμενο σε κάθετη ή οριζόντια θέση.

Με τη συγκεκριμένη συσκευή ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί με τους φίλους του απλά αποστέλλοντας e-mail και μηνύματα χρησιμοποιώντας το πλήρες πληκτρολόγιο και το εξειδικευμένο πλήκτρο πρόσβασης στα μηνύματα, να πλοηγείται στο Internet και να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις με τις υψηλής ταχύτητας συνδέσεις.

Με τον ενσωματωμένο δέκτη A-GPS, ο κάτοχος μπορεί να βρει τον προορισμό του, να ανακαλύψει καινούργια μέρη και με την εφαρμογή Ovi Maps να μάθει πως να φτάσει σε αυτά. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει καταπληκτική κάμερα 3.2 megapixel πλήρους εστίασης.

Αμάξι - βάρκα!!!!





δείτε και άλλα εδώ:http://www.gizmag.com/python-waterca...icture/104995/

Η Intel Reader μετατρέπει σημεία και σημάδια του δρόμου σε προφορικό λόγο


Πολλοί από εμάς έχουν τις ίδιες ικανότητες με μας : να διαβάσουν διάφορα σημάδια, βιβλία, περιοδικά, τα μενού και εγχειρίδια οδηγιών για τα φάρμακα που τους έχουν χορηγηθεί, αλλά για περίπου 55 εκατομμύρια άτομα μόνο στις ΗΠΑ οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα όρασης, δυσλεξία ή άλλες συγκεκριμένες ειδικές ανάγκες μάθησης, που συνδέονται με τον κόσμο μέσα από ένα κέιμενο δεν είναι τόσο απλό. Αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός - σχεδόν τόσος όσος ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου - και τώρα η Intel ανακοίνωσε μια λύση για την αγορά αυτή με τη μορφή του νέου σε μέγεθος βιβλίου,συσκευή που δεν είναι μέσο το e-αναγνώστη. Η Intel Reader λαμβάνει φωτογραφίες του κειμένου, μετατρέπει τις λέξεις σε ψηφιακή μορφή και στη συνέχεια έχει την δυνατότητα να τα διαβάζει φωναχτά.


διαβάστε εδώ περισσότερα : http://www.gizmag.com/intel-reader-t...-speech/13350/
gizmag.com