Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Απολαύστε ένα μοναδικό video - ξενάγηση στον Διεθνή ΔιαστημικόΣταθμό (ISS)





Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε το  βίντεο HD του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Απολαύστε τον  ISS όσο προλαβαίνετε επειδή υπάρχει μια καλή πιθανότητα να
συντριβή στην Γη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, λόγω του προϋπολογισμού εκτός αν καταφέρει η ESA (European Space Agency) να του δώσει παράταση ζωής έως το 2020.
πηγή: crunchgear

Κόβοντας βόλτες στην εικονική πραγματικότητα

Το μειονέκτημα αρκετών συστημάτων εικονικής πραγματικότητας είναι ότι υποχρεώνουν τον συμμετέχοντα να παραμένει ακίνητος καθώς περιηγείται στον εικονικό κόσμο. Αυτήν την κατάσταση έρχεται αν αλλάξει το CyberWalk, ένας ιμάντας μεταφοράς πολλαπλών κατευθύνσεων, που επιτρέπει το φυσικό βάδισμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με την αντίστοιχη μετακίνηση στον ψηφιακό κόσμο οποιουδήποτε συστήματος εικονικής πραγματικότητας. Κάποιοι το έχουν χαρακτηρίσει ως «Ιμάντα μεταφοράς με ιμάντες μεταφοράς», αφού αποτελείται από ένα σύστημα από ταινίες που μετακινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους προς δύο κατευθύνσεις. Η τρέχουσα έκδοση του CyberWalk καλύπτει επιφάνεια 4m x 4m, που είναι η ελάχιστη δυνατή για να επιτραπεί φυσικό βάδισμα. Αν και η τεχνολογία αυτή αναμένεται να αξιοποιηθεί σε ερευνητικά προγράμματα εικονικής πραγματικότητας, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, προσομοιωτών για αρχιτέκτονες ή ακόμα και για εκπαίδευση στρατιωτικού και ιατρικού προσωπικού.



πηγή:mobile-news

Δείτε πως να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας iphone σινεμά !






πηγή: 2dayblog

Νέα εφαρμογή του iPhone καθιστά περιττό το… Botox!

Ξεχάστε τις αλοιφές για τα μπιμπίκια ή το Botox για τις ρυτίδες. Μια νέα εφαρμογή του iPhone, η AcneApp, υπόσχεται να εξαφανίσει ρυτίδες, σπυράκια και άλλες ατέλειες στο δέρμα του προσώπου σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο από το να… μιλάτε στο τηλέφωνο!
Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον αμερικανό δερματολόγο Γρεγκ Πίρσον και χρησιμοποιεί μπλε φως με μήκος κύματος 420 νανομέτρων και κόκκινο φως 550 νανομέτρων, που βοηθούν στο να σκοτωθούν τα βακτήρια και ταυτόχρονα να ενισχυθεί η παραγωγή υγιούς κολλαγόνου του δέρματος.
  
Η εφαρμογή, που είναι σχεδόν δωρεάν (κοστίζει μόλις 1,99 δολάρια), «δουλεύει» στο δέρμα του προσώπου, την ώρα που ο χρήστης έχει το «έξυπνο» τηλέφωνό του (iPhone ή iPod Touch) κοντά στο πρόσωπο του, καθώς μιλάει.
  
Όπως παραδέχτηκε ο αμερικανός δερματολόγος, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και το βρετανικό Τύπο, η εφαρμογή θα πρέπει να υποστεί περισσότερες κλινικές δοκιμές για να καταδειχτεί ο βαθμός αποτελεσματικότητάς της, όμως δήλωσε «γοητευμένος από την προοπτική οι χρήστες να μπορούν δυνητικά να θεραπεύουν την ακμή τους, ενώ μιλάνε στο τηλέφωνο».
  
Όμως η ελληνικής καταγωγής δερματολόγος της Ν.Υόρκης Μ.Αλεξιάδη-Αρμενάκα εξέφρασε το σκεπτικισμό της, δηλώνοντας πως, σύμφωνα με τα πορίσματα των διαθέσιμων μελετών, ο συνδυασμός μπλε και κόκκινου φωτός έχει γενικά χαμηλή αποτελεσματικότητα στην θεραπεία της ακμής. Παράλληλα, εξέφρασε ανησυχία για πιθανές παρενέργειες από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ το τηλέφωνο χρησιμοποιείται για αρκετή ώρα.
enet.gr

Ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου,δείτε βήμα βήμα την δημιουργία του

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που περιγράφει βήμα βήμα την δημιουργία του πύργου του Άιφελ
http://www.bogoboo.com/world-created-human-hand-eiffel-tower/

A Day on the Internet

Μερικές διαφορετικές μοτοσυκλέτες

Δείτε τις εδώ

Τηλέφωνο που θα μεταφράζει αυτόματα την ώρα της συνομιλίας ετοιμάζει η Google

Μιλάτε γαλλικά; Αν όχι, δεν πειράζει. Η Google ετοιμάζει ένα επαναστατικό λογισμικό για τα «έξυπνα» κινητά, που θα γίνουν πια και πολύγλωσσα, καθώς θα μπορούν να μεταφράζουν αυτομάτως τα λόγια των συνομιλητών. Κάτι τέτοιο –αν υλοποιηθεί με επιτυχία- ασφαλώς θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στη «βιομηχανία» εκμάθησης ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα τεχνολογία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με αλλοδαπούς, ακόμα κι όταν δεν ξέρουν ούτε μια λέξη από τη γλώσσα τους. Το λογισμικό, που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, βασίζεται στο υπάρχον software της Google για την αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδων και εγγράφων σε μια άλλη γλώσσα, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιεί ένα σύστημα αναγνώρισης φωνής για να μεταφράζει τα λόγια σε πραγματικό χρόνο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ