Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Θεωρείτε ακριβά τα κινητά τηλέφωνα ;Για δείτε και αυτό!!


Με την  τιμή των $ 3,14 εκατομμυρίων, σχεδιασμένο από τον Stuart Hughes, το iPhone 3Gs Supreme είναι από τα πιο ακριβά κινητά τηλέφωνα στη Γη
Το μοναδικό αυτό  gadget έχει ένα  χρυσό περίβλημα 22 καρατίων που ζυγίζει 271 γραμμάρια, καθώς και σημαντικός είναι ο αριθμός των διαμαντιών. Το iPhone 3Gs Supreme σχεδιάστηκε από τον βρετανό καλλιτέχνη Stuart Hughes για την Goldstriker International, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία πολυδάπανων κινητών τηλεφώνων

Χρειάστηκαν δέκα μήνες για να ολοκληρωθεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο πλούσιο από ό, τι θα μπορούσατε να έχετε ποτέ φανταστεί. Η μπροστινή όψη του iPhone 3Gs έχει136 άψογα διαμάντια, ενώ το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος  αποτελείται από 36 διαμάντια. Το πλήκτρο πλοήγησης του τηλεφώνου είναι ένα σπάνιο διαμάντι 7,1 καρατίων. 


Δυστυχώς, ποτέ δεν θα καταφέρετε να πάρετε αυτό τον  τεχνολογικό θησαυρό στα χέρια σας, επειδή έχει ήδη αποκτηθεί από μία ανώνυμη επιχείρηση της Αυστραλίας
πηγή :  odditycentral

Ξέρεις σίγουρα ότι είσαι πλούσιος αν ....

'Εχεις αυτό το γκαράζ,δείτε το βίντεο.....τα σχόλια δικά σας!!!!!

http://www.inquisitr.com/23024/you-k...-rich-when-db/

Coolest Clock Ever


Εκ πρώτης όψεως, ίσως φανεί ότι κάποιος πραγματικά είναι πίσω από το ρολόι και σχεδιάζει, αλλά με  μια πιο προσεκτική εξέταση, θα παρατηρήσετε ότι είναι απλά μια οθόνη LCD
που παίζει 24 ώρες συνεχόμενα το ίδιο βίντεο..Δείτε το βίντεο 





techeblog

Τα πρώτα βιονικά δάχτυλα




Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη που έρχεται να διευκολύνει πλήθος συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τα δάχτυλά τους (TOUCH BIONICS).
Κατασκευασμένα από πλαστικό και με πολύ μικρό βάρος αναμένεται να βελτιώσουν αρκετά τη ζωή ανθρώπων που υπέστησαν κάποιο ατύχημα και δεν μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα, να γράψουν ή ακόμα και να δείξουν. Τώρα με τα βιονικά δάχτυλα τέτοια εμπόδια θα υπερπηδηθούν και θα χαρίσουν άνεση σε άτομα με συγκεκριμένες ειδικές ανάγκες, περίπου 1,2 εκατ. κατά τους υπολογισμούς των επιστημόνων.
Να τονίσουμε πως η συσκευή θα δέχεται εντολές από τον εγκέφαλο, αφού ακόμα και μετά από έναν ακρωτηριασμό ο εγκέφαλος πάλι στέλνει ηλεκτρικά σήματα τα οποία θα αναγνωρίζονται από τα βιονικά δάχτυλα. Σαν πρώτη ενδεικτική τιμή θεωρούνται τα 70 χιλιάδες ευρώ.
mobile-news

Έρχεται ο Firefox για κινητά


Η Mozilla ολοκληρώνει τη δουλειά της πάνω στην πρώτη έκδοση του browser της Firefox που θα τρέχει σε κινητά τηλέφωνα, και σχεδιάζει να έχει έτοιμη την υποψήφια προς κυκλοφορία έκδοση (release candidate) την επόμενη εβδομάδα.
Η πρώτη αυτή έκδοση του "φορητού" Firefox θα τρέχει στο νέο Nokia N900, ενώ η έκδοση για Windows Mobile έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο. Τέλος, η Mozilla έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται πάνω σε μια έκδοση για το λειτουργικό Android της Google.
myplaisio

Η καλύτερη πισίνα του κόσμου!!



δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ : http://www.odditycentral.com/pics/ta...vils-pool.html

Από ψηλά...




δείτε περισσότερες εδώ : http://smoont.com/views-from-above-p...plane-windows/

Η πιο τρομακτική διαδρομή mountain bike στον κόσμο



δείτε περισσότερα εδώ: http://www.environmentalgraffiti.com...-on-earth/8975

Τα 12 πιο παράξενα στάδια του κόσμου!!



δείτε περισσότερα εδώ: http://www.news-world.us/pics/2009/1...dest-stadiums/