Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Apple tablet το 2010, με OLED οθόνη


Όσο πλησιάζουμε το 2010 τόσο θα φουντώνουν οι φήμες για το Apple tablet. Αυτή την φορά όμως τα νέα δεν είναι καλά για όσους πειρμένουν με ανηπομονησία την αλλαγή του χρόνου, γιατί σύμφωνα πάντα με φήμες και πηγές, η Apple θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του tablet πέρα από την προγραμματισμένη ημερομηνία του Μαρτίου 2010. Η εμμονή στην μεγάλη, 9.7 ιντσών οθόνη παραμένει αλλά αυτή την φορά γίνεται λόγος για OLED panel κατασκευασμένο από την LG. Ίσως έτσι δικαιολογηθεί και το συμβόλαιο $500 εκατομμυρίων μεταξύ LG και Apple. Αν οι φήμες αποδειχθεί ότι έχουν βάση, η Apple θα προσφέρει ένα ακόμα tablet με διαγώνιο οθόνης 10.6 ίντσες αλλά αυτή την φορά την παλιά, καλή και βαρετή TFT LCD τεχνολογία.
πηγή:  pestaola

Φορέστε και πάρτε μαζί σας το playstation 3 όπου κι αν πάτε!!!


Όταν οι περισσότερες εταιρείες που προωθούν ένα νέο προϊόν, ακολουθούν μια αρκετά τυποποιημένη μέθοδο, ένα δελτίο Τύπου, μία ταινία, μια επίδειξη της συσκευής κ.α.... . Για την προώθηση της νέας της σειράς από video projectors , η Epson προχώρησε στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας μία PS3 <<στολή>>  παιχνιδιών που επιτρέπει στον χρήστη να  παίξει οπουδήποτε υπάρχει μια επίπεδη επιφάνεια.

Η
<<στολή>> αυτή  έχει δικιά της ιδιαίτερη τροφοδότηση, ένα λεπτό PS3, και ένα Epson (duh) προβολέα που μετατρέπει οποιοδήποτε τοίχο σε μια πλατφόρμα παιχνιδιού. Δείτε το παρακάτω βίντεο


popsci.com

The Best of the 2009 L.A. Auto Show




Δείτε τις φωτογραφίες εδώ