Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ανακοινώθηκε ο πρώτος επεξεργαστής με 100 πυρήνες


Μπορεί η αγορά να κινείται αυτή τη στιγμή στον αστερισμό των τετραπύρηνων επεξεργαστών της AMD και της Intel με το διπλασιασμό των πυρήνων να αποτελεί το επόμενο βήμα, ωστόσο κάποιες εταιρείες είναι αποφασισμένες να ανεβάσουν τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη. Η Tilera Corporation ανακοίνωσε μια νέα γενιά επεξεργαστών, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν σε μοντέλα των 16, των 32, των 64, ακόμα και των 100 πυρήνων.


Οι νέοι TILE-Gx βασίζονται στην αρχιτεκτονική 64-bit και κατασκευάζονται από την TSMC με βάση τη μέθοδο ολοκλήρωσης των 40 νανομέτρων. Οι συχνότητες λειτουργίας τους κυμαίνονται μεταξύ 1GHz και 1,5GHz, ενώ η κατανάλωσή τους είναι από 10W έως 55W.

Αν και οι προδιαγραφές τους ακούγονται πολύ δελεαστικές, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2011 μέχρι να τους δούμε στην αγορά, με τις τιμές τους να κινούνται μεταξύ 266 και 665 ευρώ. Οι TILE-Gx απαυθύνονται σε όσους ασχολούνται με την επεξεργασία video, το advanced networking και τις εφαρμογές cloud computing. Δείτε περισσότερα εδώ:http://e-pcmag.gr/news/61304

Kingston SSD 40GB


Η Kingston ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Kingston SSD Now V Series 40GB Accelerator Drive, την τελευταία προσθήκη στη σειρά SSDNow V “Value” της οικογένειας των solid-state drives (SSD).
Ο SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive προσφέρει άμεση βελτίωση της επίδοσης, καθώς και αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, σε πολύ χαμηλή αξία, σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου συστήματος.
Καθώς ο στόχος της Kingston είναι να παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναβάθμισης για τους νέους χρήστες, ο δίσκος είναι επίσης διαθέσιμος με ένα bundle που περιλαμβάνει λογισμικό cloning, brackets 2.5” σε 3.5”, δεδομένα SATA και προεκτάσεις για το καλώδιο της τροφοδοσίας. Το συμπεριλαμβανόμενο cloning software και οι αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα, κάνουν εύκολη τη μεταφορά δεδομένων από τον υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD) στον SSDNow. Αφού αντιγραφούν, το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές παραμένουν στον SSDNow, ενώ ο HDD λειτουργεί ως αποθηκευτικό μέσο για δεδομένα όπως μουσική, βίντεο, φάκελοι και φωτογραφίες.
O SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive τηςKingston θα ξεκινήσει να διανέμεται στις 9 Νοεμβρίου, 2009. Συνοδεύεται από τριετή εγγύηση, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και την γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.
Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές της σειράς Kingston SSDNow M Series:
Σειριακή Ταχύτητα **: μέχρι 170MB/sec. ανάγνωση και 40MB/sec. εγγραφής
Επιδόσεις: βελτιώνει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των χρηστών
Καινοτόμο: 2.5” form factor, χρήση συστατικών NAND Flash memory
Αθόρυβο: λειτουργεί αθόρυβα σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς κινούμενα μέρη
Αξιόπιστο: μικρότερες πιθανότητες δυσλειτουργίας από έναν συνηθισμένο σκληρό δίσκο
Αντικραδασμική προστασία: χωρίς κινούμενα μέρη, αντέχει σε σκληρότερες συνθήκες από έναν σκληρό δίσκο.
Υποστηρίζει την S.M.A.R.T.: Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
Εγγύηση: τριετής εγγύηση Kingston, υποστήριξη 24/7
Χωρητικότητα1: 40GB
Θερμοκρασίες αποθήκευσης: -40° C έως 85° C
Θερμοκρασίες λειτουργίας: 0° C έως 70° C
Vibration operating: 2.17G (7-800Hz)
Vibration non-operating: 20G (20-2000Hz)
Χαρακτηριστικά Ισχύος: Ενεργό: 0.15W (TYP); Αδρανές: 0.06W
Διάρκεια ζωής: 1 εκατομμύριο ώρες MTBF


* Πλατφόρμα ελέγχου: Intel DG45ID Desktop Motherboard; Intel Core2 Duo E6550 Desktop Process στα 2.33 GHz; 4GB μνήμη συστήματος; on-board SATA 3Gbps με ACHI ενεργοποιημένο; Windows Vista SP2.
** Βασισμένο σε εσωτερική δοκιμή. Η απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις του συστήματος
1 Μέρος Μέρος της χωρητικότητας που σημειώνεται χρησιμοποιείται για το formatting και άλλες λειτουργίες και έτσι δε διατίθεται για αποθήκευση δεδομένων. 
fullhd

Metro 2033 Official Trailer


Οι δημιουργοί του STALKER, αποφάσισαν να πάρουν το μετά-Αποκαλυπτικό σενάριο του παιχνιδιού και να το φέρουν στη Μόσχα του 2033, σε μια εντελώς διαφορετική, αλλά τόσο παρόμοια ιστορία. Δείτε το video, για να καταλάβετε! πηγή:myplaisio

Windows Mobile 6.5 Video


Όλοι τελευταία μιλάνε για τα νέα κινητά τηλέφωνα που θα φορούν τα Windows Mobile 6.5 - δείτε τι καινοτομίες θα μας φέρουν, σύμφωνα με τη Microsoft! πηγή:myplaisio

Tekken 6 Review


Οι φίλοι των fighting games περίμεναν τη συνέχεια του δημοφιλούς Tekken με μεγάλη αγωνία και τώρα το Tekken 6 είναι πραγματικότητα. Απολαύστε το!
myplaisio