Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Hλεκτρονικός υπολογιστής ενσωματομένος σε ξύλινο γραφείο!

Εφαρμογή που επιτρέπει στο iphone σας να φυσάει!!

Όχι δεν σας κάνουμε φάρσα.Με αυτή την νέα εφαρμογή το iphone βγάζει αέρα από το ηχείο,και έτσι όσοι από εσάς βαριούνται δεν θα χρειαστεί να ξαναφυσίξετε τα κεράκια της τούρτας σας.Κοστίζει μόνο 0,99 cents


πηγή: geekologie

Φορτίστε την μπαταριά του κινητού σας με το δάκτυλο σας.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρίσκεστε κάπου, να μην έχετε μαζί σας φορτιστή και το κινητό σας να είναι έτοιμο να σβήσει λόγο χαμηλής μπαταρίας? Σήμερα λοιπόν τα Psaxtiria σας παρουσιάζουν μια καινοτομική ιδέα που σας επιτρέπει να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας με μερικές γρήγορες περιστροφές στο δάκτυλο σας.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής θα χρειαστεί περίπου 130 στροφές για να μπορέσετε να κάνετε μια κλήση που θα διαρκέσει περίπου 2 λεπτά. Σίγουρα δεν είναι η πλέον πιο λειτουργική λύση αλλά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σαφώς θα ήταν πολύ χρήσιμη.
πηγή:psaxtiria.com

Logitech Laptop Speaker Z205

Το ηχείο Logitech Laptop Z205 ταιριάζει σχεδόν σε κάθε υπολογιστή, είτε Windows ή Mac, καθώς στερεώνεται σταθερά στο πάνω μέρος της οθόνης με ένα κλιπ. Οι διαστάσεις του είναι ιδιαίτερα μικρές, 3,4 εκατοστά πάχος και 6,35 εκατοστά σε ύψος, οπότε είναι πολύ εύκολο να το έχετε πάντα μαζί σας, ενώ διαθέτει δική του προστατευτική θήκη μεταφοράς, όταν το βάζετε στη τσάντα του φορητού.
Μαζί με το Z205 ότι και αν κάνετε και έχει …ήχο, από το να ακούτε την μουσική σας, έναν ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό, να βλέπετε μια ταινία ή να κάνετε μια βίντεοκλήση θα απολαμβάνετε πλούσιο και δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Για αυτό φροντίζουν τα δύο ενσωματωμένα μεγάφωνα υψηλής απόδοσης, ο εσωτερικός ενισχυτής, όπως και το ακουστικά σχεδιασμένο περίβλημα.
Η ρύθμιση της έντασης όπως και το άνοιγμα και το κλείσιμο του ηχείου είναι πολύ εύκολα με τα πλήκτρα που βρίσκονται στο επάνω μέρος του. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να συνδέσετε το ηχείο με το καλώδιο USB του στον φορητό, καθώς δεν χρειάζεται κανένα εξωτερικό τροφοδοτικό.
Τιμή και διαθεσιμότητα
To ηχείο Logitech Laptop Z205 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Μάρτιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €49,99.
πηγή: techpress

Κεραυνός σε slow motion!!