Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Pioneer XW-NAS5


Aυτό το ξέρουμε. Η Pioneer έχει έρωτα με το iPod από χρόνια. Το έχει δείξει με τους ενισχυτές AV, με τα car audio και τελευταία τα δυο μοντέλα iPod docking station που κατασκεύασε. Το μεγάλο μοντέλο, το XW-NAS5, είναι 2.1 καναλιών με ενσωματωμένο υπογούφερ που πυροβολεί προς τα κάτω.
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει σύστημα Advanced Sound Retriever που βελτιώνει τον ήχο των συμπιεσμένων κομματιών και σύστημα Auto Level Control που ελέγχει τη στάθμη του ήχου κρατώντας την σταθερή από τραγούδι σε τραγούδι. Το XW-NAS5 μπορεί να δεχθεί μέσω mini jack οποιοδήποτε MP3 player, ενώ υπάρχει και Bluetooth αξεσουάρ για να streamάρουμε μουσική στο XW-NAS5 από το κινητό μας.
Η συσκευή είναι ακόμη εξοπλισμένη με sound gallery που εμπεριέχει αποθηκευμένους φυσικούς ήχους όπως της βροχής, της θάλασσας ή του βινίλιου γα ηρεμία ή για να μιξάρουμε τις ακροάσεις μας.
Η συσκευή φορτίζει το iPod, έχει έξοδο component για το βίντεο του iPod και κυκλοφορεί σε τέσσερα φινιρίσματος. Μαύρο, κόκκινο, λευκό και ασημί.........fullHD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου