Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Philips 46PFL9704H LED TV 46''


Περιγραφή

Η νέα τηλεόραση της Philips Cineos 46PFL9704H ζωντανεύει τις ταινίες σας με τεχνολογία LED και συναρπαστικό Ambilight φωτισμό! Το επιβλητικό μοντέλο των 46 ιντσών διαθέτει Full HD ευκρίνεια και σύστημα σάρωσης 200Hz για εκπληκτική λεπτομέρεια και τέλεια απόδοση της κίνησης. Πίσω από το κομψό πάνελ κρύβεται ένας εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας Perfect Pixel HD Engine, με δυνατότητα απεικόνισης 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράλληλα, η Net TV φέρνει μια μεγάλη ποικιλία online πληροφοριών και ψυχαγωγίας ασύρματα στην τηλεόρασή σας μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης σύνδεσης WiFi.
Καθηλωτική εμπειρία προβολής με Ambilight Spectra φωτισμό
Η τεχνολογία Ambilight Spectra 3 της Philips προβάλλει φως από το πίσω μέρος της οθόνης στον τοίχο, μεγεθύνοντας ακόμα περισσότερο την οθόνη. Το Ambilight έχει ακόμη τη δυνατότητα να προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα.
Βιώστε τις λεπτομέρειες στη δράση με Full HD ευκρίνεια 1080p
Η οθόνη της Philips διαθέτει ανάλυση 1920x1080p για υποστήριξη σήματος 1080p από όλες τις πηγές, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.
Τεχνολογία LED Pro για εκπληκτική αντίθεση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας
Απολαύστε εικόνες που κόβουν την ανάσα και καταναλώστε έως και 40% λιγότερη ενέργεια με τη βραβευμένη λειτουργία LED Pro της Philips! Πίσω από την οθόνη βρίσκονται πάνω από 1.000 LED που παράγουν φως όπου χρειάζεται στην εικόνα ενώ διατηρούν τις σκούρες περιοχές εξαιρετικά σκοτεινές, εξοικονομώντας ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι ένας ασύγκριτος λόγος δυναμικής αντίθεσης 5.000.000:1 για εξαιρετικό επίπεδο μαύρου, ρεαλιστικές εικόνες και ακριβή απόδοση των χρωμάτων.
Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια
Με το Perfect Pixel HD Engine κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε, από πολυμέσα έως απλές τηλεοπτικές εκπομπές.
Εκπληκτική απόδοση κινούμενων εικόνων με σάρωση 200Hz και απόκριση 1ms
Ο ρυθμός ανανέωσης 200Hz βελτιώνει την απόδοση της κίνησης έως και τέσσερις φορές σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη κίνηση. Ταυτόχρονα, ο χρόνος απόκρισης 1 millisecond φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD της Philips σε πρωτόγνωρα επίπεδα για όλες τις ταινίες και τα αθλήματα που παρακολουθείτε.
Συνδεθείτε και απολαύστε τον ηλεκτρονικό κόσμο με το Net TV
Η Net TV φέρνει μια μεγάλη ποικιλία online πληροφοριών και ψυχαγωγίας στην τηλεόρασή σας: Απλά πιέστε το πλήκτρο Net TV στο τηλεχειριστήριό σας για να ανοίξετε την αρχική σελίδα και πλοηγηθείτε στις αγαπημένες σας υπηρεσίες από την άνεση του καναπέ σας.
Απολαύστε ξανά ένα κλασσικό βίντεο από το ΥouΤube, ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις ή αναζητήστε τις φωτογραφίες των διακοπών σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε την τηλεόραση στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω της ενσωματωμένης ασύρματης σύνδεσης WiFi ή της σύνδεσης Εthernet, και το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας.
  • Δυναμικός ήχος ΒΒΕ που απορροφά όλους τους θορύβους
    Τα ενσωματωμένα ηχεία 2x15W RMS αποδίδουν ήχο υψηλής πιστότητας BBE και σας προσφέρουν πραγματικά φυσική μουσική και ομιλία με πλούσιο και καθαρό ήχο.
  • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA
    Η σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε μουσική και φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.
  • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T/C με λήψη MPEG4
    Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable (για φορμά MPEG-2 και MPEG-4) η τηλεόραση της Philips σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό.
Χαρακτηριστικά
Είδος
LED-TV
Διαγώνιος Οθόνης
46 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LED
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Απεικόνιση
16:9
Φωτεινότητα
500 cd/m²
Δυναμική Αντίθεση
5000000:1
Χρόνος Απόκρισης
1 ms
Γωνία Θέασης (Οριζόντια)
176
Γωνία Θέασης (Κάθετη)
176
Επεξεργαστής σήματος
Perfect Pixel HD Engine
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Καλωδιακός Δέκτης (DVB-C)
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4-MPEG2
Δίκτυο DLNA
Ναι
Teletext
Ναι
Σελίδες Teletext
1200
Αudio Technology
BBE
Αριθμός Ηχείων
2
Ισχύς Ηχείων
2 x 15 Watt
Subwoofer
Ναι
Αναπαραγωγή USB
Βίντεο Μουσική Φωτογραφίες
3D Comb Filter
Ναι
Wide Colour Gamut
Ναι
De-Juddering SD-HD
Ναι
D-Sub 15 pin
1
Composite
1
S-Video
1
Scart
2
Component RGB
1
HDMI v1.3
5
Audio RCA (L/R) in
3
Audio RCA (L/R) out
1
Coaxial out
1
Είσοδος ακουστικών
Ναι
Θύρα RJ- 45 (Ethernet)
1
CI Slot
1
USB 2.0
Ναι
Γονικό κλείδωμα
Ναι
Πλατος
112 cm
Ύψος (με βάση)
76.7 cm
Ύψος
70.1 cm
Βάθος (με βάση)
28 cm
Βάθος
8.9 cm
Βάρος (με βάση)
29 kg
Βάρος
25.8 kg
VESA
400
Ασύρματη Δικτύωση
Ναι
πηγή:plaisio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου