Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Νovatron iamm ΝΤD38


Mετά τα iamm ΝΤR83 & NTD58 της κορεατικής Novatron, που έχουμε παρουσιάσει, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το NTD38 τόσο για την ικανότητα του ως προς την διαχείριση πληθώρας αρχείων multimedia, όσο και για τις δικτυακές του δυνατότητες.
Ξεχωριστό σε σχεδίαση, τηλεχειριζόμενο και με έξοχα γραφικά, διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD 2 ιντσών που απαλλάσσει τον χρήση από την αναγκαιότητα monitor κατά την επιλογή αρχείων ήχου π.χ., το NTD δέχεται σκληρούς δίσκους Sata 3,5 ιντσών, αναγνωρίζει διαμόρφωση NTFS & FAT32, ενώ διαθέτει ασύρματη σύνδεση Wireless LAN(IEEE802.11b/g).

Στις θύρες επικοινωνίας εκτός από την HDMI εξόδου που δίνει 1080p, παρέχονται Component, Composite, S-Video, αναλογική line out στον ήχο και ψηφιακές (οπτική & ομοαξονική), δύο USB 2.0 (Ηost) και μία για σύνδεση με υπολογιστή, θύρα eSata για εξωτερικούς δίσκους και θύρα Ethernet για ενσύρματη δικτύωση.

Ο χρήστης μπορεί να κάνει copy αρχείων από τον υπολογιστή του στον σκληρό του NTD38 λειτουργώντας ως μονάδα ΝDAS, να αναπαράγει εικόνα από αρχεία MPEG1/2/4, XVID, DIVX, WMV9, WMV9HD, H.264, MKV, .WMV, .AVI, .ISO, .IFO, .VOB, .MPG, .ASF & DAT… ήχο από MP3, WMV, WMA, OGG, AC3 & PCM και... φωτογραφίες από JPEG, PNG, GIF & BMP, ενώ σε ότι αφορά στους υπότιτλους το ‘παρόν’ δίνουν οι SMI, SUB, & SRT.....fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου