Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Sharp LC-32LE600 LED TV 32''




Περιγραφή

To Πλαίσιο παρουσιάζει τη νέα σειρά LED τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας Sharp Aquos LE600. Η νέα LC 32LE600 συνδυάζει μοναδική τεχνολογία Sharp και σημασία στην λεπτομέρεια, και σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία σε προσιτή τιμή.

Κορυφαία ποιότητα εικόνας με LED backlight
Οι τηλεοράσεις Full Screen LED της Sharp έχουν εκατοντάδες LED σε σειρές που καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη από άκρη σε άκρη. Τα χρώματα είναι φωτεινότερα και πιο πλούσια, ενώ τα μαύρα είναι πιο βαθειά, έχοντας ως αποτέλεσμα βελτιωμένες λεπτομέρειες στις σκοτεινές εικόνες. Επιπλέον, το νέας γενιάς X-GEN panel της Sharp αποδίδει φωτεινότερες εικόνες, ενώ ένας εξελιγμένος επεξεργαστής "Brilliant Colour" εξασφαλίζει την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων.

Eξαιρετικά οικολογικά χαρακτηριστικά
Όλα τα παραπάνω βρίσκονται τοποθετημένα σε έναν eco-friendly σχεδιασμό. Mε ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον η νέα σειρά της Sharp διακρίνεται για την χαμηλή κατανάλωση, το ειδικό πράσινο πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο, την κατασκευή χωρίς υδράργυρο και την ενσωματωμένη λειτουργία ECO Picture Control.

Πλήρεις συνδέσεις HD
Η LC 32LE600 είναι εφοδιασμένη με 3 υποδοχές HDMI v1.3 ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις σημερινές και μελλοντικές σας HD συνδέσεις, όπως ψηφιακοί/δορυφορικοί δέκτες, Blu-Ray players, κονσόλες παιχνιδιών, PC, ψηφιακές βιντεοκάμερες και άλλα. Έχει επίσης μία υποδοχή D-Sub για χρήση σαν οθόνη υπολογιστή.

* Με εκπληκτικά επίπεδα αντίθεσης, μεγάλη γωνία θέασης και αξεπέραστη Full HD 1080p ευκρίνεια εγγυάται πως δεν πρόκειται να χάσετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.
* Ο αισθητήρας φωτισμού OPC προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα στον φωτισμό του δωματίου
* Με ικανότητα χειρισμού σημάτων εισόδου 1080/24p, είναι πλήρως συμβατή με πρωτότυπο κινηματογραφικό περιεχόμενο που αναπαράγεται στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακριβώς όπως συλλαμβάνεται από την κάμερα.
* Η υψηλή ποιότητα εικόνας συνοδεύεται και από αντίστοιχη ποιότητα ήχου. Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου 20W μετατρέπει το σαλόνι σε πραγματικό home cinema κάνοντας τις ταινίες δράσης απόλαυση.
* Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T (με υποστήριξη MPEG-4) για την λήψη των νέων προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό
* To ΑquosLINK σας επιτρέπει τον χειρισμό των συνδεδεμένων AV συσκευών μόνο με το χειριστήριο της τηλεόρασής σας, εφόσον τις έχετε συνδέσει με καλώδιο HDMI.
plaisio
Χαρακτηριστικά
Είδος
LED-TV
Διαγώνιος Οθόνης
32 inches
Τεχνολογία Οθόνης
LED
Ευκρίνεια
Full HD
Ανάλυση
1920 x 1080
Δυναμική Αντίθεση
Mega
24p
True Cinema 24 fps
Ψηφιακός Δέκτης DVB-T
Ναι
Κωδικοποίηση ψηφιακού σήματος
MPEG4-MPEG2
Γλώσσα Teletext
Ελληνικά
Χ.V.Colour
Ναι
D-Sub 15 pin
1
Scart
2
Component RGB
1
HDMI v1.3
3
Optical out
1
RS-232
1
Πλατος
76.2 cm
Ύψος (με βάση)
55.7 cm
Βάθος (με βάση)
27.2 cm
Βάρος (με βάση)
12.5 kg
Βάρος
10.5 gr
VESA
200 x 200
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου