Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Περιγραφή

Απολαύστε απόλυτη ασφάλεια και ακεραιότητα των πληροφοριών σας
Το νέο Panda Global Protection 2010 είναι το πληρέστερο προϊόν της σειράς 2010, και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για την προστασία του υπολογιστή σας και των δεδομένων σας.
Σας προστατεύει από ιούς, spyware, rootkits, hackers, online απάτη, κλοπή ταυτότητας και όλες τις άλλες απειλές του Internet. Η μηχανή anti-spam θα κρατήσει το ταχυδρομείο σας απαλλαγμένο από ανεπιθύμητη αλληλογραφία και το χαρακτηριστικό του Γονικού Ελέγχου διασφαλίζει την προστασία της οικογένειάς σας όταν χρησιμοποιεί το Internet.

Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών σας αρχείων (έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες, κλπ.) σε CD/DVD ή online (5GB ελεύθερος διαθέσιμος χώρος) και να τα επανακτήσετε σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς. Και χάρη στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες ανίχνευσης και τη βελτιωμένη Συλλογική Νοημοσύνη, η λύση αυτή είναι τώρα πολύ πιο γρήγορη από τις προηγούμενες εκδόσεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Περιλαμβάνει:

1. Anti-Virus
2. Anti-Spyware
3. Anti-Phishing
4. Anti-Rootkit
5. Firewall
6. Προστασία ταυτότητας
7. Anti-Spam
8. Γονικός έλεγχος
9. Premium Backup
10. Βελτιστοποίηση υπολογιστή
11. Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης και αυτόματων ενημερώσεων

Κύρια πλεονεκτήματα χρήστη:

* Προστασία από κακόβουλο λογισμικό
* Προστασία από κλοπή ταυτότητας
* Ασφαλής περιήγηση στο Internet
* Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & επαναφορά
* Βελτιστοποίηση υπολογιστή

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
- ΝΕΟ! Το Panda USB Vaccine προστατεύει τους οδηγούς USB από μόλυνση
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! 80% χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! O Μηχανισμός προστασίας από κακόβουλο λογισμικό ανιχνεύει και εξαλείφει ιούς, worms, δούρειους ίππους, spyware, καταγραφείς πληκτρολόγησης (keylogger), rootkit, bot, κ.λπ.
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Δυνατότητα ελέγχου υπηρεσιών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως τα MSN Messenger, Windows Live Messenger και Yahoo Messenger και της κυκλοφορίας AOL.
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Στις τεχνολογίες Προηγμένης προληπτικής προστασίας περιλαμβάνονται ο έλεγχος Genetic Heuristics και η ανάλυση συμπεριφοράς TruPrevent 2.0 για την προστασία έναντι νέων και άγνωστων κακόβουλων λογισμικών.
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! To Προσωπικό Firewall σας προστατεύει από worms και επιθέσεις hackers.
- H Παρακολούθηση WiFi σας επιτρέπει να προστατεύετε το ασύρματο δίκτυό σας από εισβολείς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Η βραβευμένη Τεχνολογία Anti-Rootkit ανιχνεύει απειλές που είναι κρυμμένες στον υπολογιστή σας και υποκλέπτουν αθόρυβα προσωπικές σας πληροφορίες.
- To Φίλτρο Anti-Phishing αναγνωρίζει e-mail δόλιου περιεχομένου και σας προστατεύει από ηλεκτρονικές απάτες που προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικές σας πληροφορίες.
- O Μηχανισμός προστασίας τραπεζικών συναλλαγών από δούρειους ίππους σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές online με απόλυτη ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! Το Φίλτρο Web σας επιτρέπει να περιηγείστε με ασφάλεια στο Internet, χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης από το Web, εκμετάλλευσης τρωτών σημείων, πειρατείας προγράμματος περιήγησης ή δικτυακών τόπων phishing.
- ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ! To Φίλτρο πληροφοριών δεν επιτρέπει τη διαρροή προσωπικών πληροφοριών, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών και κωδικοί πρόσβασης, από τον υπολογιστή σας.
- Χάρη στο νέο Φίλτρο Anti-Spam στα εισερχόμενά σας δεν θα υπάρχει πλέον ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ανεξαρτήτως του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε.
- Χάρη στο Γονικό έλεγχο τα παιδιά σας μπορούν να περιηγούνται στο Internet με ασφάλεια περιορίζοντας την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ / ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
- Χάρη στη λειτουργία Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά, μπορείτε να διαφυλάξετε σε τοπικά μέσα ή ηλεκτρονικά σημαντικά έγγραφα και εικόνες προστατεύοντάς τα από κατά λάθος απώλεια ή καταστροφή.
- Προστατεύστε φωτογραφίες, βίντεο και κάθε είδους αρχεία αυτόματα σε διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας premium μεγέθους 5GB (ΝΕΟ!) .
- Βελτιώστε την απόδοση του συστήματος του υπολογιστή σας διαγράφοντας περιττά αρχεία και ανιχνεύσεις με τα βοηθητικά προγράμματα βελτιστοποίησης.

* Το Panda Global Protection 2010 διαθέτει ελληνικό περιβάλλον χρήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου