Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σε επτά μήνες η επίσημη κυκλοφορία του Office 2010


Σύμφωνα με πηγές που φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στη Microsoft, ο κολοσσός του software αναμένεται να διαθέσει στην αγορά την επόμενη έκδοση του Office πριν τα μέσα της χρονιάς που ξεκινά σε λίγες μέρες. Όπως όλα δείχνουν, το Microsoft Office 2010 θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούνιο, με τους συνδρομητές των υπηρεσιών TechNet και MSDN να έχουν τη δυνατότητα παραλαβής αρκετές μέρες/βδομάδες πιο πριν.


Το νέο Office θα περιλαμβάνει το γνωστό ribbon σε όλες της εφαρμογές της σουίτας. Συνολικά, θα κυκλοφορήσουν έξι εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και μία δωρεάν. H δωρεάν έκδοση θα περιλαμβάνει μόνο το Word και το Excel και μάλιστα με περιορισμένη λειτουργικότητα, ενώ θα εμφανίζει και διαφημίσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι απολύτως βέβαιο ποια χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει η δωρεάν έκδοση.

Οι εφαρμογές που θα περιλαμβάνονται στο πλήρες πακέτο του Microsoft Office 2010 είναι οι εξής: Access, Excel, InfoPath Designer, InfoPath Filler, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, SharePoint workspace, Word και Communicator.

Οι ανυπόμονοι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τη beta έκδοση του νέου Office, η οποία δεν απαιτεί κάποιο κλειδί ενεργοποίησης.
pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου