Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ξεπέρασε τον καρκίνο, όχι το φέσι!(να ζει κανεις η να μην ζει)


Το «ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να είναι η τελευταία» αποφάσισε να κάνει πράξη μία Βρετανίδα. Μόνο που ως καρκινοπαθής, θεώρησε ότι η τελευταία ημέρα πλησιάζει πιο απειλητικά από συνήθως και γι' αυτό φρόντισε να το παρακάνει λίγο...

Η 47χρονη Suzie Grogan, μητέρα δυο παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και εκτιμώντας ότι δεν της μένει και πολύς χρόνος για να ζήσει επιδόθηκε σε ατελείωτες σπατάλες.

Ξόδεψε 50.000 λίρες σε δώρα για την οικογένεια, 15.000 λίρες σε διακόσμηση του σπιτιού, 10.000 λίρες για διακοπές και ο κατάλογος συνεχίζεται με αυτοκίνητα και ταξίδια σε Βαρκελώνη, Κολωνία και Ρώμη.

Ωστόσο ένα χρόνο μετά τη διάγνωση και αφού είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή και θεραπείες, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι ο καρκίνος έχει εξαφανιστεί.

Την ώρα που ήθελε να ουρλιάξει από χαρά, σχεδόν ταυτόχρονα σκέφτηκε το υπέρογκο χρέος της και ήθελε να ουρλιάξει από απελπισία!

Τώρα η 47χρονη κάνει δύο δουλειές και η οικογένεια έχει υποθηκεύσει το σπίτι για να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο ή ίδια λέει πως πάντα θα θυμάται πώς ήταν να ζεις σαν να έχεις κερδίσει το τζόκερ, έστω και ως καρκινοπαθής!
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου