Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Νέα διπύρηνη κάρτα γραφικών της nVIDIA ετοιμάζει η EVGA !


Λίγες μέρες πριν το Halloween, η EVGA και η nVIDIA αποφάσισαν να ενώσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν μια νέα κάρτα γραφικών, η οποία δυστυχώς δεν έχει σχέση με τον Fermi και τις επερχόμενες πανίσχυρες GF100 GPUs.
Αυτό βέβαια, δεν είναι σε καμία περίπτωση 100% αποθαρρυντικό, μιας και η νέα κάρτα γραφικών είναι κάτι τόσο πρωτότυπο, που αληθινά ξεφεύγει από τα όσα έχουμε έως τώρα ξαναδεί, μιας και "παντρεύει" δύο διαφορετικές GPU σε ένα συνδυασμό γραφικών και PhysX που δεν έχουμε ξαναδεί!
Έτσι, στις 30 Οκτωβρίου, η EVGA θα λανσάρει επίσημα μια κάρτα γραφικών που θα διαθέτει τους πυρήνες GT200b μιας GeForce GTX 275 και G92b μιας GeForce GTS 250, μέσα σε μία GPU η οποία θα αναπαριστά τα γραφικά των παιχνιδιών μέσω της GTX 275, ενώ όλες τις διεργασίες του PhysX θα τις αναλαμβάνει ο πυρήνας της GTS 250!
Προς το παρόν βέβαια, δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την τιμή της νέας υβριδικής κάρτας γραφικών, αλλά σε μια εβδομάδα είναι σίγουρο ότι θα μάθουμε περισσότερα από επίσημα χείλη.
myplaisio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου