Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Η Apple προσπαθεί να χαλάσει τη γιορτή της Microsoft



Όπως είναι φυσικό, η τεχνολογική ειδησεογραφία περιστρέφεται αυτές τις ημέρες γύρω από την κυκλοφορία των Windows 7. Αυτό, βέβαια, δε χαροποιεί ιδιαίτερα την Apple, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα των νέων Windows. Οι πρώτες διαφημίσεις της εταιρείας του Steve Jobs που βάλλουν κατά των Windows έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν στα αμερικανικά ΜΜΕ.


Οι εν λόγω διαφημίσεις -ή μάλλον δυσφημίσεις- συγκρίνουν τα Windows 7 με προηγούμενα λειτουργικά της Microsoft που δεν κατάφεραν να έχουν ικανοποιητική πορεία, όπως τα πρόσφατα Vista ή τα προγενέστερα Millennium. Έτσι, προστίθεται ένα ακόμη επεισόδιο στον υποτιθέμενο πόλεμο μεταξύ των δύο εταιρειών.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το μίσος της Apple για τη Microsoft είναι κάθε άλλο παρά αληθινό. Κατ' αρχάς, η Microsoft διαθέτει ειδική έκδοση του Microsoft Office για το Mac OS X. Κι έπειτα, δε θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι η ίδια η Apple δίνει τη δυνατότητα για εγκατάσταση των Windows XP και Vista μέσω του Boot Camp. Μάλιστα, αναμένεται να προσθέσει στο Boot Camp υποστήριξη για τα Windows 7 μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πηγή:pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου