Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Sony Bravia KDL-40WE5W, σεβασμός στο περιβάλλον


Βραβευμένη με το Eco Flower Award η τηλεόραση της Sony κατέφθασε, για να αποδείξει έμπρακτα την οικολογική συνείδηση της σουηδικής εταιρείας. Ενισχυμένη με οπίσθιο φωτισμό HCFL, διακόπτη εξοικονόμησης ενέργειας και αισθητήρες παρουσίας, κερδίζει το στοίχημα για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθώς αυτές οι εφαρμογές συμβάλλουν στο να χρησιμοποιείτε 50% λιγότερη ενέργεια από όλα τα άλλα μοντέλα της αγοράς.
Ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι σε αναμονή, εξασφαλίζεται η μηδενική κατανάλωση ενέργειας και οι αισθητήρες αλλά και το απλό μενού χειρισμού XrossMediaBar επιτυγχάνουν τη βέλτιστη εξοικονόμησή της.
Ο ήχος και η ποιότητα της εικόνας θα σας γοητεύσουν οπωσδήποτε, αφού χάρη στο Motionflow 100hz η εικόνα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια με ολοζώντανα χρώματα χάρη στο Live Colour. Από την άνεση του καναπέ σας χαρείτε μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με την ασυναγώνιστη ποιότητα του συστήματος ήχου τεχνολογίας S-Force Front Surround.
Δώστε κι άλλο χρώμα στο σαλόνι σας, ρυθμίζοντας την τηλεόρασή σας να προβάλει τις αγαπημένες σας εικόνες. Τέλος, το βίντεο, η μουσική και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών αποκτούν άλλο νόημα και χάρη καθώς η σύνδεση με τις πηγές High Definition θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.  ...mobile-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου