Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Warner Bros Video On Demand


Αλλαγή τοπίου προβλέπεται και για την διάθεση ταινιών σε Blu-ray & DVD, αφού η Warner Bros ανακοίνωσε ότι ξεκινά την διανομή ταινιών σε ‘πλατφόρμα’ VOD (Video on Demand) σε επιλεγμένες για την αρχή χώρες της Ευρώπης.

Κάποιο παράτολμοι ή ορθά σκεπτόμενοι φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι το Blu-ray αποτελεί μία μεσοβέζικη λύση μέχρι να έρθει η νέα τάξη πραγμάτων.

Μαζί τους δείχνουν να συμφωνούν και οι ‘αριθμοί’ πια, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η ζήτηση ταινιών σε DVD & Blu-ray δίσκους μειώθηκε το 2009 σε σχέση με το 2008.

Η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων ονομάζεται διάθεση ταινιών μέσω διαδικτύου, ή αλλιώς Video on Demand και επισήμως πρώτη η Warner Bros ανακοίνωσε ότι ξεκινά την διάθεση ταινιών αρχικά στο τραστ των ‘ισχυρών’ δηλαδή στην Αγγλία, Γαλλία & Γερμανία.

Τα μαγαζιά ενοικίασης ταινιών αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα από ότι φαίνεται, αφού σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Warner Bros οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο μία και δύο μέρες πιο νωρίς από την διάθεση τους σε DVD & Blu-ray δίσκους.
fullhd.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου