Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Διέρρευσε η τιμή του smartphone Google Nexus One


To site Gizmodo δημοσίευσε την Τρίτη screenshots που ισχυρίζεται ότι του έστειλε κάποιος αναγνώστης του και τα οποία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την τιμή του επικείμενου smartphone της Google, Nexus One. Απ' ό,τι φαίνεται, το κινητό θα κοστίζει, χωρίς συμβόλαιο, 530 δολάρια.
Με διετές συμβόλαιο στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας T-Mobile, η τιμή του Nexus One μειώνεται στα 180 δολάρια.
Πέρα από την τιμή, ωστόσο, τα screenshots αποκαλύπτουν και κάτι άλλο, σύμφωνα με το τεχνολογικό blog TechCrunch. Συγκεκριμένα, δείχνουν ότι το λειτουργικό Android του κινητού περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα, το αυτόματο backup δεδομένων.
Το TechCrunch εξάγει αυτό το συμπέρασμα από την περιγραφή του docking station του Nexus One (προαιρετικό αξεσουάρ που διατίθεται και για το Droid), στην οποία αναφέρεται "Φορτίστε το τηλέφωνό σας την ώρα που κάνετε streaming μουσικής και back up των δεδομένων σας".
Εάν το TechCrunch έχει δίκιο, θα το μάθουμε μάλλον στις 5 Ιανουαρίου, φημολογούμενη ημέρα επίσημη παρουσίασης του Google Nexus One, κατά την οποία η Google οργανώνει εκδήλωση με θέμα το Android.
πηγή: myplaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου