Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Η Ericsson ενσωματώνει πρώτη ασύρματη τεχνολογία 42Mbps HSPA σε καταναλωτικά προϊόντα


Η ασύρματη τεχνολογία κινείται γρήγορα, και αυτή εδώ είναι μια υπενθύμιση του πόσο γρήγορα κινείται. Στις αρχές του 2009 είχαμε την υποβολή εκθέσεων για την αυστραλιανή Telco Teltra με σκοπό να επιτευχθεί ένα παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στο δίκτυο των 21Mbps, τώρα η  Ericsson έχει επιδείξει την  τελευταία κινητή ευρυζωνική τεχνολογία, HSPA Evolution, με ταχύτητα αστραπής σχεδόν 42Mbps.

Η επίδειξη κοντά στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, επιτυγχάνει ταχύτητα λήψης  41.5Mbps
Η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι οι ταχύτητες λήψης του πελάτη είναι απίθανο να χτυπήσει την κορυφή  δηλαδή στα 42Mbps, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των άλλων παραγόντων, αλλά, όπως και στους περισσότερους καταναλωτές, θα λάβει ο καθένας όση ώθηση μπορούμε να δώσουμε.

«Οι μελέτες μας δείχνουν ότι οι καταναλωτές διψούν για μεγαλύτερη ταχύτητα και επιλέγουν επιχειρήσεις που μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις για μια ελκυστική τιμή," είπε ο Ulf Ewaldsson, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τομέα προϊόντων Radio στην Ericsson. Η "HSPA τεχνολογία μας για 42Mbps είναι τώρα διαθέσιμη για εγκατάσταση."

Τα κινητά απαιτούν αναβάθμιση λογισμικού, η νέα "διπλό μεταφορική " τεχνολογία διπλασιάζει την ταχύτητα για τους χρήστες παντού μέσα στο  δικτύο κινητής τηλεφωνίας που είναι και επιτρέπει στους φορείς εκμετάλλευσης να παρέχουν περισσότερα gigabytes ανά σταθμό βάσης.

πηγή:gizmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου