Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Sony VΑΙΟ σειρά X


Φορητότητα, χρηστικότητα και το design είναι οι παράμετροι που συνδυάζονται στη νέα σειρά notebook της Sony με την ονομασία X. Για αρχή δείτε ένα βίντεο που δείχνει χαρακτηριστικά τι περνάνε τα notebook για να αποδείξουν ότι αντέχουν...
Με βάρος που ξεκινά από 655 γραμμάρια, το VAIO της σειράς X. Είναι επίσης λεπτό και δεν ξεπερνά τα 13,9 χιλιοστά σε κάθε σημείο κατά μήκος του κομψού σώματός του.

Το λεπτό, ελαφρύ σασί του έχει μορφοποιηθεί από ανθρακονήματα, τα οποία διαθέτουν αντοχή και ελάχιστο βάρος. Έχει ενισχυθεί με αλουμίνιο στο σημείο όπου ακουμπάει ο καρπός, ενώ προσφέρει και μια σταθερή βάση για άνετη πληκτρολόγηση χάρις επίσης στην επαρκή απόσταση των χαρακτήρων και την άμεση απόκριση του πληκτρολογίου

Η χρηστικότητα ενισχύεται περαιτέρω με το νέο touchpad, το οποίο απλοποιεί την πλοήγηση στους φακέλους σας με ευρηματικές λειτουργίες κύλισης, επιλογής, αγγίγματος και zoom με την άκρη των δακτύλων σας.

Η οθόνη LCD X-black των 11,1 ιντσών με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED.

H φορητότητα θα πρέπει να συνδυάζεται και με υψηλή αυτονομία της μπαταρίας. Το VAIO της σειράς X, χάρη στον επεξεργαστή του που λειτουργεί σε χαμηλό βολτάζ και την ενεργειακά αποδοτική LCD οθόνη του, σας επιτρέπει να δουλέψετε έως 8 ώρες με μόνο μία φόρτιση της μπαταρίας πολυμερών λιθίου. Η προαιρετική μπαταρία επέκτασης ανεβάζει την αυτονομία στην απίστευτη διάρκεια των 16 ωρών.

Ακόμα κι αν βρίσκεστε μακριά από κάποιο σημείο Wi-Fi, το σύστημα VAIO Everywair WWAN σας επιτρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με υψηλής ταχύτητας πρόσβαση σε δίκτυα 3G HSPA mobile broadband, με ταχύτητες download μέχρι και 7,2 Mbps.

Παρά τη λεπτή γραμμή σχεδίασης του notebook, δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός όσον αφορά τους τρόπους διασύνδεσης με τον έξω κόσμο. Δύο θύρες USB, θύρες Gigabit Ethernet και VGA, ακόμη και σύνδεση 802.11 b/g και Bluetooth προσφέρουν μέγιστη ευελιξία εκτός γραφείου. Υπάρχει επίσης μικρόφωνο, έξοδος ακουστικών και αναγνώστης για κάρτες Memory Stick και SD. Παράλληλα, αν κι έχει πάχος μόλις 2,25 χιλιοστά, η ενσωματωμένη κάμερα MOTION EYE δίνει και αυτή το παρόν.

Το VAIO της σειράς Χ έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση με αυθεντικά Windows 7 Professional και έναν ενεργειακά αποδοτικό σκληρό δίσκο Solid State (SSD) χωρητικότητας 128GB, για άμεση και αξιόπιστη πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Στα προαιρετικά αξεσουάρ περιλαμβάνεται μια πολυτελής θήκη από πραγματικό δέρμα, εξωτερικός οδηγός DVD με σύνδεση USB και ένα ασύρματο ποντίκι εξαιρετικού στυλ.

Το κομψό, ελαφρύ notebook VAIO της σειράς Χ θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Οκτωβρίου του 2009. πηγή:fullHD




Μοντέλο
VAIO VPC-X11S1E/B
Επεξεργαστής
Επεξεργαστής Intel Atom Z540 1.86GHz
Λειτουργικό Σύστημα
Αυθεντικά Windows 7 Professional (32bit)
Μνήμη
2 GB (1 x 2 GB) DDR2 SDRAM
HDD
128 GB SSD Flash drive Serial ATA
Οθόνη
11.1” X-black LCD με τεχνολογία LED· WXGA 16:9 (1366 X 768)
Γραφικά
Mobile Intel Graphics Media Accelerator 500
Οδηγός οπτικών μέσων
-
Βάρος & διαστάσεις
0,78 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)·
185 x 13.9 x 278 χλστ. (Β x Υ x Π)
Άλλα
Σύστημα Everywair Wireless WAN 7.2 / 5.76 Mbps (HSDPA/HSUPA). WLAN 802.11 b/g/Draft n· Bluetooth®· Ψηφιακή κάμερα Motion Eye

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου