Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού και των ΗΣΑΠ


Αλλαγές πραγματοποιούνται στα δρομολόγια του Προαστιακού και ειδικότερα στη διαδρομή Πειραιάς-Κιάτο, καθώς λόγω των έργων που γίνονται στις Τρεις Γέφυρες θα διακόπτεται κατά περίπτωση η κυκλοφορία.
 Από 19 Οκτωβρίου έως 24 Νοεμβρίου πολλά δρομολόγια θα αναχωρούν και θα τερματίζουν στο σταθμό των Aνω Λιοσίων αντί στον Πειραιά.

Για τις μετακινήσεις τους από και προς το σταθμό Άνω Λιοσίων, προκειμένου να συνεχίσουν προς Αθήνα, προς Πειραιά ή το προς το αεροδρόμιο, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται:

- Με τη Γραμμή του Προαστιακού Ανω Λιόσια - Αεροδρόμιο, με μετεπιβίβαση στο σταθμό Νερατζιώτισσα (σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο) ή στο σταθμό Πλακεντίας (σύνδεση με Μετρό).

- Με τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ Α12 και Β12, οι οποίες κάνουν στάση έξω από το σταθμό Ανω Λιοσίων (στάση Γέφυρα Αττικής Οδού) και έχουν τέρμα - αφετηρία την οδό Μάρνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι κάτοχοι μηναίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για αποκλειστική χρήση στον Προαστιακό θα έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης με τα άλλα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ χωρίς πρόσθετο κόμιστρο.
Κλειστοί σταθμοί του Ηλεκτρικού
Λόγω έργων ανακαίνισης και ενίσχυσης της γραμμής από Ομόνοια έως Μοναστηράκι, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί «Νερατζιώτισσα», «Μαρούσι», «ΚΑΤ» και «Κηφισιά».
Στο σταθμό «Ανω Πατήσια» λειτουργεί μόνο η αποβάθρα προς Πειραιά.
Οι συρμοί θα φτάνουν με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα, ενημερώνουν οι ΗΣΑΠ.
Στα εκτός λειτουργίας τμήματα της γραμμής θα δρομολογηθούν λεωφορεία της ΕΘΕΛ.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου