Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Phishing Attack με θέμα την υποτιθέμενη Battlefield Bad Company 2 Beta


Απ' ότι φαίνεται, οι επίδοξοι hackers που κρύβονται πίσω από τις phishing attacks των τελευταίων ημερών, βρήκαν ένα νέο τρόπο να βρίσκουν νέα θύματα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το όνομα του Battlefield Bad Company 2 για τις δραστηριότητές τους.
Τι σχέση όμως έχει το Battlefield Bad Company 2 και οι Electronic Arts και DICE με όλα αυτά; Στην ουσία, οι κακόβουλοι hackers στέλνουν ένα ψεύτικο email, λέγοντας στους χρήστες ότι θα πρέπει να μπουν και να δημιουργήσουν ένα νέο account στη σελίδα του Battlefield Bad Company 2 Beta, το οποίο φυσικά ακόμα δεν υπάρχει.
Έτσι, οι χρήστες μπορεί να προδώσουν χωρίς να το θέλουν στους hackers κάποιον από τους κωδικούς και usernames που χρησιμοποιούν συχνά, αντιμετωπίζοντας μετά σοβαρά προβλήματα, εάν και εφόσον αυτά τα στοιχεία ισχύουν και για άλλα δίκτυα και υπηρεσίες.
Η EA και η DICE ήδη έχουν βάλει την ειδική ομάδα ερευνών τους να ψάξει για την πηγή αυτής της απάτης, ενώ τονίζουν πως ότι θέλουν να μάθουν οι χρήστες για το Battlefield Bad Company 2 υπάρχει στην επίσημη σελίδα του Twitter.  πηγή:myplaisio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου