Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Archos 7


Η πρόταση της Archos διαφοροποιείται, από τον ανταγωνισμό, αφού αποτελεί ένα πλούσια εξοπλισμένο media player το οποίο όμως διακρίνεται αφενός από την φορητότητα του και αφετέρου από τις δυνατότητες υπολογιστή που μπορεί να προσφέρει.
Με εξαιρετικό Design, φέρει οθόνη LCD (ΤFT) αφής διαγωνίου 7 ιντσών με ανάλυση 800x400 στοιχεία εικόνας και δυνατότητα απόδοσης 16 εκατομμυρίων χρωμάτων (8bit).

Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM στα 128ΜΒ, ο επεξεργαστής του είναι 32μπιτος χρονισμένος στα 600MHz και κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 320 & 160 GB.

To Αrchos 7 διαθέτει ενσωματωμένο WiFi, (802.11 b/g), θύρα USB, ενώ μέσω αντάπτορα μπορεί να δεχθεί πληκτρολόγιο, ποντίκι, συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης, κάμερα κ.α.

Σε ότι αφορά στις θύρες του, παρέχει εισόδους αλλά και εξόδους CVBS, S-Video, Component, Line στον ήχο, ψηφιακή ομοαξονική έξοδο στον ήχο και φυσικά θύρα HDMI.

Το Archos 7 επίσης συνοδεύεται και από πληθώρα προαιρετικών αξεσουάρ όπως για παράδειγμα ο εξωτερικός δέκτης επίγειων ψηφιακών προγραμμάτων.

Από τις ευκολίες που παρέχει ξεχωρίζουν η πρόσβαση στο internet, η δυνατότητα εγγραφής από εξωτερική πηγή όπως και το προχωρημένο τηλεχειριστήριο που το συνοδεύει.


Σε ότι αφορά στην συμβατότητα του, παίζει αρχεία MPEG-4, & WMV HD ,
H.264 και MPEG-2 ( 10 Mbps DVD resolution) στην εικόνα, WMV, MP3, AAC στον ήχο και JPEG, BMP, PNG & GIF στην φωτογραφία. Επίσης διαβάζει αρχεία PDF.

Η αυτονομία που του προσδίδει η μπαταρία παρέχει 39 ώρες μουσικής αναπαραγωγής και 10 ώρες ταινιών.


Oι διαστάσεις του είναι 190 x 110 x 16 χιλ., και το βάρος του640 γραμμάρια.
fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου