Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Παιχνίδια για netbooks


netbooks δεν απευθύνονται στο σκληροπυρηνικό gamer που θέλει τις απόλυτες επιδόσεις στα παιχνίδια νέας γενιάς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε τα games στο αγαπημένο σας πιτσιρίκι. Πέρα από τα γνωστά (και βαρετά) παιχνίδια του Facebook και άλλων sites, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν games που τρέχουν μια χαρά σε μικρούς φορητούς με Atom, 1GB RAM και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών χαμηλών προδιαγραφών.
Αν δε το γνωρίζετε ήδη, ένα διάσημο παιχνίδι που τρέχει στα netbooks είναι το World of Warcraft. Δε χρειάζεται να πούμε και πολλά, είναι το διασημότερο online παιχνίδι με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ένα άλλο game στην ίδια περίπου θεματολογία είναι το Torchlight, που μοιάζει περισσότερο με το Diablo.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να αναφέρουμε το Puzzle Quest που θα ακονίσει το μυαλό σας, το Sins of a Solar Empire αν θέλετε να κατακτήσετε το διάστημα και το Trials 2 Second Edition για ατελείωτα ακροβατικά.
Κάπου εδώ καταρρίπτεται ο μύθος που λέει ότι τα netbooks αρνούνται να υπακούσουν στα παιχνίδια. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

t3mag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου