Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Έτοιμες οι προδιαγραφές για το HDMI 1.4a

Σήμερα ανακοινώθηκαν επίσημα οι προδιαγραφές για το πρωτόκολλο HDMI 1.4a το οποίο επιτρέπει στα κυριότερα format εικόνας - 1080p @ 24Hz για ταινίες και 720p @ 60Hz για παιχνίδια - να μας φέρουν 3D περιεχόμενο από την HDMI σύνδεση, καθώς και τις προδιαγραφές για την μετάδοση του 3D περιεχομένου.
Ο Steve Venuti, president της HDMI Licensing, ανέφερε πως "Κάναμε διαθέσιμες τις τελευταίες βελτιώσεις για να υποστηρίξει την αγορά η οποία χρειάζεται την εκπομπή 3D υλικού." και συνέχισε "Όταν παρουσιάσαμε το HDMI 1.4 τον Ιούνιο του 2009, αναβάλαμε την επιλογή για υποχρεωτική οδηγία για το 3D format για το υλικό, μέχρι η αγορά να αποφασίσει ποια κατεύθυνση θα πάρει. Η αγορά μίλησε και το HDMI Consurtium έδωσε άδεια ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς."
Πλέον είναι θέμα των κατασκευαστών να περάσουν τις δοκιμές για να πάρουν το certification, ώστε στην συνέχεια να δούμε συσκευές HDMI 1.4a στην αγορά.
t3mag.gr

1 σχόλιο:

  1. Εάν κοιτάξετε το τρέχον σενάριο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν προσφέρει άμεσες επιχορηγήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα από την κυβέρνηση, μέσω των οποίων η SBA παρέχει επιχορηγήσεις για δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που μπορεί να πραγματοποιήσει μια μικρή επιχείρηση. Στη συνέχεια, υπάρχουν έμμεσες επιχορηγήσεις με τη μορφή εγγυήσεων δανείων για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιδοτούμενα δάνεια, όπου λαμβάνετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο από την τράπεζα καθώς η κυβέρνηση πληρώνει μέρος του δανείου σας. Ή εάν αθετήσετε την πληρωμή του δανείου σας, η κυβέρνηση πληρώνει την τράπεζα για λογαριασμό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και επιχορηγήσεις μέσω του κ. Pedro και της εταιρείας χρηματοδότησής του. Προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2%, το οποίο είναι πολύ προσιτό. Ως ιδιοκτήτης νεοσύστατης επιχείρησης, πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο pedroloanss@gmail.com / Κείμενο Whatsapp: +1 863 231 0632 για δάνεια.
    Τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή