Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Έρχεται το Nexus Two

Σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο Internet, το νέο Android κινητό τηλέφωνο Motorola Shadow θα μπορούσε να αποτελέσει το Google Nexus Two. Όπως αναφέρει το site thestreet.com το επόμενο κινητό της Google δεν θα διατίθεται από κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας αλλά από την ίδια την Google (όπως γίνεται και με το Nexus One). Επιπλέον ο διευθύνων νους της Motorola, ο Sanjay Jha, επιβεβαίωσε επίσημα σε δηλώσεις του στο unwiredview.com, ότι η εταιρεία του εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου Google Phone.

Και τα πρώτα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει για το Nexus Two είναι αρκετά υποσχόμενα. Σύμφωνα με το gsmarena.com το νέο κινητό θα υποστηρίζεται από το Android 2.1, όπως και ο προκάτοχος του. Άλλες φήμες κάνουν λόγο για μια φρεσκαρισμένη έκδοση του Android, την 2.2, η οποία είναι γνωστή με την κωδική ονομασία Froyo.

Εκτός από μια οθόνη αφής 4,3", το Shadow θα διαθέτει και ένα πλευρικά συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Μια κάμερα των 8MPixels με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD και μια θύρα HDMI συμπληρώνουν τον εξοπλισμό. Ακόμα παραμένει άγνωστο πότε και ποια τιμή θα εμφανιστεί στην αγορά το φημολογούμενο κινητό.

 πηγή:pcnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου