Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ετοιμάζεται να «σαρώσει» και στα καταστήματα το Darkfall


Στις 18 Δεκεμβρίου του 2009 το Darkfall Online θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα για PC, και ετοιμάζεται να προσθέσει και άλλους οπαδούς στους ήδη αρκετούς πιστούς που ακολούθησαν το παιχνίδι από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια ρόλων (MMORPG) που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2009 online, μέσω του www.darkfallonline.com και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 χρήστες.    (mobilenews)


Η retail έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις 18 του Δεκέμβρη, σε τιμή που θα φτάνει τα 50 ευρώ και με λιγοστές απαιτήσεις: Μνήμη: 1GB RAM, αν έχετε Windows XP ή 2GB RAM, αν έχετε Windows Vista ή Windows Seven, Επεξεργαστής: Pentium 4 στα 2.5Ghz ή οποιοσδήποτε αντίστοιχος, Κάρτα γραφικών: 128BM με υποστήριξη PixelShader 2.0, Χώρος στον σκληρό δίσκο: 12GB, Επιπλέον απαιτήσεις: Σύνδεση στο Internet.

Το κουτί της πρώτης αυτής έκδοσης του Darkfall θα περιλαμβάνει ένα DVD με τα αρχεία εγκατάστασης του παιχνιδιού, έναν μήνα δωρεάν παιχνιδιού, καθώς και ένα manual 32 σελίδων, με το οποίο οι χρήστες θα μπορέσουν να εξοικειωθούν πιο εύκολα με το περιβάλλον του. Σύντομα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και η ελληνική έκδοση του Darkfall, η οποία θα συνοδεύεται από ένα νέο, μεγαλύτερο manual εξ' ολοκλήρου γραμμένο στα ελληνικά. Σχετικά με τη συνδρομή θα πρέπει να γνωρίζετε πως μετά τον δωρεάν πρώτο μήνα, αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε συνδρομητές, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, πληρώνοντας 14 ευρώ τον μήνα. Βέβαια, θα βρούνε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά όσοι θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι μέσω του site, επιλέγοντας την προσφορά των έξι μηνών, με τιμή που ανέρχεται στα 83,28 ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπείτε στη σελίδα: www.darkfallonline.com

πηγή:mobilenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου