Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Pioneer HTP-SB300


Για τα Χριστούγεννα μας φυλάει αυτή τη μεγάλη έκπληξη η Pioneer, αλλά το FullHD.gr την «σερβίρει» από τώρα. Η Pioneer κατασκεύασε την πρώτη της ηχομπάρα για να βελτιώσετε τον ήχο της τηλεόρασης σας αλλά και για να αποκτήσετε home cinema χωρίς πολλά καλώδια και πίσω ηχεία.
Το Pioneer HTP-SB300 έρχεται με ασύρματο υπογούφερ και είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις από 32 έως 37 ιντσών. Υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI και μια έξοδος HDMI.
Tην έξοδο HDMI θα την συνδέσουμε στη τηλεόραση μας. Τον ήχο της τηλεόρασης θα τον πάρουμε από την οπτική ψηφιακή έξοδο που θα συνδέσουμε στην ηχομπάρα.
Η αρχιτεκτονική της ηχομπάρας είναι 3.1 καναλιών ισχύος 3x50W, ενώ το υπογούφερ έχει ισχύ 100W. Yπάρχουν δυο μεγάφωνα για το κεντρικό κανάλι και από ένα για το αριστερό και το δεξί.
Όλα τα μεγάφωνα και τα τέσσερα της ηχομπάρας είναι ίδια και έχουν διάμετρο 77 χιλιοστά. Το μεγάφωνο του ασύρματου υπογούφερ είναι 160 χιλιοστών.
Για όσους θέλουν να ξέρουν τις διαστάσεις της συσκευής απλά αναφέρουμε ότι έχει μήκος 900 χλστ, βάθος 108 χλστ. και ύψος 97 χλστ.
Κυκλοφορεί προς τα Χριστούγεννα και η τιμή του θα είναι κοντά στα 500 ευρώ.
fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου