Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Το απόλυτο τηλέφωνο για το σπίτι


Μερικές οικιακές συσκευές δεν έχουν τύχει ακόμη της μεταχείρισης που θα έπρεπε. Πάρτε, για παράδειγμα, το τηλέφωνο. Όχι το κινητό, το σταθερό. Εδώ και χρόνια έχουν επικρατήσει οι γνωστές ασύρματες συσκευές, οι οποίες κατά γενική ομολογία δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να επιδείξουν. Εκτός κι αν μιλάμε για ένα σούπερ τηλέφωνο με ξεχωριστό design. Ένα τηλέφωνο με την υπογραφή ενός κορυφαίου κατασκευαστή, με πρεστιζάτο όνομα. Κάτι σαν το BeoCom 5 της Bang & Olufsen, ας πούμε.
Το τηλέφωνο των Δανών διαθέτει πλήκτρο για αναμονή και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 400 επαφές. Συνεργάζεται επίσης με ένα στρογγυλό ηχείο, το οποίο αναλαμβάνει δράση σε καταστάσεις ανοιχτής ακρόασης. Έχει, επίσης, τη δυνατότητα να διαχειρίζεται δύο τηλεφωνικές γραμμές, σε περίπτωση που η μία δε σας φαίνεται αρκετή.
Δεν ξέρουμε ακόμα την τιμή του, αλλά μην περιμένετε να κινείται στην περιοχή των 50-60 ευρώ. Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να επενδύσει κανείς σε σταθερό τηλέφωνο. Για πολλούς ανθρώπους το σταθερό έχει περάσει στην αχρηστία, αλλά κάποιοι επιμένουν.
t3mag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου