Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Πληκτρολόγιο από χρυσάφι!



Αν θέλετε να υπερηφανεύεστε ότι έχετε πληκτρολόγιο από ατόφιο χρυσάφι αγοράστε το Kirameki Pure Gold Keyboard   που δημιουργήθηκε από τα Wazakura Studios  και κοστίζει $356.Επίσης έχει 2 ενσωματομένα usb αριστερά και δεξιά.

 πηγή:amusingplanet

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,

    συγχαρητήρια για το site σας και τα περιεχόμενα του. Κάνοντας μία περιήγηση σε αυτά μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα.

    Ονομάζομαι Κατερίνα Μπιτίτσιου και θα μ' ενδιέφερε, αν θα το θέλατε κι εσείς, να φιλοξενηθώ στην ιστοσελίδα σας.

    Σαν λάτρης των τυχερών παιχνιδιών και ιδιαίτερα του Poker, αυτήν την περίοδο συνεργάζομαι με το http://poker.betfair.com/el/.

    Πρόκειται για ένα αξιόλογο site, εξειδικευμένο σε ένα από τα πιο συναρπαστικά τυχερά παιχνίδια, προσφέροντας απόψεις γύρω από τα καλύτερα τουρνουά, tips σωστής στρατηγικής, αναλύσεις και προβλέψεις.

    Αναρωτιόμουν, λοιπόν, αν θα μπορούσα να φιλοξενηθώ με κείμενα μου στην ιστοσελίδα σας. Τα κείμενα, δύο (2) το μήνα, θα είναι ειδησεογραφικού χαρακτήρα και σύμφωνα με το προφίλ του site σας.

    Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι μια τέτοια συνεργασία είναι δωρεάν για εσάς και κυρίως ότι το ειδησεογραφικό περιεχόμενο είναι υπό τον δικό σας έλεγχο.

    Το μόνο που θα θέλαμε ως αντάλλαγμα είναι η καταχώρηση ορισμένων συνδέσμων (links) μέσα στο κείμενο, μέσω λέξεων-κλειδιά (anchor text) που να οδηγούν σε σχετικές ιστοσελίδες του http://poker.betfair.com/el/.

    Σας ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω νέα σας στο email katerina.bititsiou@omruk.co.uk

    Με εκτίμηση

    Κατερίνα Μπιτίτσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή