Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Motorola DEVOUR


Η Motorola επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου της κινητού Android με την ονομασία Devour. Έως τώρα υπήρχαν μόνο φήμες γι' αυτό το κινητό, το οποίο ήταν γνωστό και ως Calgary.

Το Motorola Devour διαθέτει ένα πλευρικά συρόμενο πληκτρολόγιο και μια οθόνη αφής. Οπτικά θυμίζει το μοντέλο Milestone που κυκλοφόρησε στην ευρωπαϊκή αγορά πριν λίγο καιρό. Ωστόσο το Devour δεν είναι εξοπλισμένο με την έκδοση 2.0 του Android ούτε με την έκδοση 2.1, που διαθέτει το Nexus One της Google.

Έτσι το νέο κινητό βασίζεται στην έκδοση 1.6 του Android, πάνω στο οποίο "κουμπώνει" η αναπτυγμένη από την Motorola επιφάνεια εργασίας Motoblur.

Εκτός αυτού έχει μειωθεί το μέγεθος της οθόνης από τις 3,7" στις 3,1", και η ανάλυση της κάμερας από τα 5 στα 3,2MPixels. Στον υπόλοιπο εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα WLAN, UMTS, GPS, Bluetooth A2DP και η δυνατότητα διεύρυνσης της μνήμης στα 32GB με κάρτες μνήμης microSD.

Το μέγεθος του ανέρχεται στα 115,5x61x15mm, ενώ το βάρος του στα 180 γραμμάρια.

Η περικομμένη και φθηνότερη έκδοση του ...Milestone, αναμένεται να διατεθεί σύντομα στην αμερικανική αγορά από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon. Παραμένει ακόμα άγνωστη η τιμή του όπως και το πότε θα το δούμε στη χώρα μας.
πηγή:pcnea

Διαφήμιση από την Μέγκαν Φοξ


 Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το νέο κινητό!!
Motorola DEVOUR with MOTOBLUR - Motorola USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου