Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Samsung HT-C6730W, HT-C7530W & HT-C6500

Lets get Surrounded...

Τα πακέτα όλα σε ένα σε ότι αφορά στα ολοκληρωμένα συστήματα οικιακού κινηματογράφου καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο και το 2010 θα είναι η χρονιά που οι δυνατότητες τους θα κάνουν limit up.


Τρία νέα συστήματα παρουσίασε η Samsung που έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Και τα τρία συστήματα διαθέτουν ενσωματωμένο Blu-ray player, πληρούν το πρωτόκολλο DLNA, παρέχουν τις υπηρεσίες της πλατφόρμα Internet@TV, ενώ τα HT-C6730W& HT-C6500 θα διαθέτουν ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση Wi-Fi και το HT-C7530W μέσω του προαιρετικού USB Dongle.

Eπίσης και στα τρία συστήματα είναι έκδηλη η νέα retro σχεδιαστική γραμμή, ενώ το παρόν δίνουν οι ενισχυτικές βαθμίδες Crystal Amplifier Pro, όπως και εξελιγμένοι επεξεργαστές DSP.

Το HT-C6730W υποστηρίζει ήχο 7.1 περιέχοντας τα απαραίτητα ηχεία και τις ανάλογες ενισχυτικές βαθμίδες, εκ των οποίων τα πίσω είναι ασύρματα, υποστηρίζει τα Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD & DTS-HD Master Audio και αποτελεί το πιο πληθωρικό από θέμα ισχύος σύστημα με την συνολική ισχύ του να ανέρχεται στα 1330 watt.

To HT-C7530W, που ακολουθεί πιστά την γραμμή Crystal Design, είναι ένα σύστημα 5,1 καναλιών με τα πίσω ηχεία και σε αυτήν την περίπτωση να είναι ασύρματα και την συνολική ισχύ να ανέρχεται στα 800 watt.

To HT-C6500 αποτελεί το πιο ‘μαζεμένο’ σε όγκο σύστημα κατάλληλο για μικρούς χώρους, το οποίο όμως δεν στερείται ούτε σε κανάλια, 5.1, αλλά ούτε και σε συνολική ισχύ η οποία ανέρχεται στα 1000 watt.
πηγή:  fullhd.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου