Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Review: Avatar the game


Kάθε μεγάλο κινηματογραφικό blockbuster πάντα συνοδεύεται κι από το επίσημο παιχνίδι του. Η νέα ταινία του James Cameron δεν αποτελεί εξαίρεση και μένει να δούμε αν το Avatar, κυμαίνεται στα αξιοπρεπέστατα επίπεδα του πρόσφατου Wolverine ή αν έχουμε στα χέρια μας άλλο ένα μέτριο movie tie-in. Το Avatar The Game είναι third-person shooter και αποτελεί στην ουσία prequel της ταινίας.
Μην ανησυχείτε λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να το παίξετε αλλά δεν έχετε δει ακόμα την ταινία, αφού δεν περιέχει spoilers. Από την μια μεριά αυτό είναι καλό. Από την άλλη όμως, το σενάριο που γράφτηκε είναι πολύ απλό και υπάρχει απλά και μόνο για να κινεί τα νήματα. Βαρετό, κουραστικό, τυπικό.
Το γεγονός βέβαια ότι η ομάδα πίσω από το παιχνίδι είναι η πασίγνωστη Ubisoft Montreal και το ότι χρησιμοποιείται η Dunia engine (μηχανή γραφικών που θαυμάσαμε στο Far Cry 2) αναπτέρωσε εν μέρει το ενδιαφέρον μου. Δυστυχώς όμως, όπως και στην περίπτωση της Rebellion με το Rogue Warrior, φαίνεται ότι μια υποομάδα ανέλαβε την μεταφορά της ταινίας κι όχι η κεντρική που μας έχει προσφέρει διαμάντια όπως το Assassin’s Creed και το Prince οf Persia. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το παιχνίδι δεν είναι τόσο κακό όσο το Terminator: Salvation.
Διαβάστε ολόκληρο το review του Avatar στο Game 2.0.
πηγή: techblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου