Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Mitsubishi Laser 3D TV



Η Μitsubishi δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο στο να προωθήσει την τεχνολογία Laser που έχει αναπτύξει, από εκείνον της τρισδιάστατης τηλεόρασης, προβάλλοντας όχι μόνο υψηλή τεχνολογία αλλά και εξαιρετικά προσιτό κόστος...
Και μπορεί βέβαια με ένα πρόχειρο υπολογισμό με την παραπάνω εξίσωση οι 40 ίντσες να στοιχίζουν υπερβολικά, οι 100 όμως είναι τσάμπα, λαμβανομένου υπόψη ότι η αύξηση των ιντσών αυξάνει και λογαριθμικό την τιμή.

Και για τόσες ίντσες κάνει λόγο η Μitsubishi… 100 ίντσες τεχνολογίας ‘Laser TV’ και με τρισδιάστατη εικόνα με κόστος περίπου 10.000 ευρώ.
H πρωτότυπη Laser τηλεόραση έδειξε τις ικανότητες της σε ένα 'κλειστό' event της Mitsubishi και οι εντυπώσεις υπήρξαν  θετικές.

Η τηλεόραση θα κατασκευάζεται για το λόγο αυτό στην Κίνα και το πρώτο της δείγμα θα βγει στην αγορά τον Μάιο, ενώ η παραγωγή θα λάβει Full ρυθμούς τα Χριστούγεννα του 2010.

Θυμίζουμε ότι η τεχνολογία Laser, χρησιμοποιεί τρεις ακτίνες Laser (κόκκινη, πράσινη και μπλε) για να δημιουργηθεί η εικόνα και σύμφωνα με την Mitsubishi το χρωματικό εύρος υπερκαλύπτει κατά 200% το NTSC στάνταρτ.
fullhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου