Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Πόσα ξέρει το Google για εσάς;


Η εταιρεία διέθεσε ένα νέο εργαλείο που θα βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται ευκολότερα τα προσωπικά τους δεδομένα
Η Google αποκάλυψε χτες το Google Dashboard, ένα νέο εργαλείο το οποίο είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους εγγεγραμμένους χρήστες να βλέπουν και να ελέγχουν την πληθώρα δεδομένων και πληροφοριών που αποθηκεύονται στους servers της εταιρείας, για καθένα από αυτούς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανάρτησε η Google στο blog της, δηλώνει ότι "τα τελευταία 11 χρόνια, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων για τους χρήστες μας. Σήμερα, με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα, ανά τον κόσμο, αναγνωρίζουμε ότι μας έχετε εμπιστευτεί την ευθύνη να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε μια προσπάθεια να παρέχουμε στους χρήστες μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχο των ατομικών τους πληροφοριών, δημιουργήσαμε το Google Dashboard".

Όπως χαρακτήρισε η εταιρεία, το Dashboard είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις προσωπικές τους ρυθμίσεις σε κάθε Google προϊόν που χρησιμοποιούν. Το νέο εργαλείο υποστηρίζει πάνω από 20 προϊόντα και υπηρεσίες, όπως Gmail, Calendar, Docs, Web History, YouTube, Picasa, Talk, Reader, Alerts και Google Latitude. Έτσι, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητά του στις υπηρεσίες του Google εύκολα και απλά, αφού όλες είναι συγκεντρωμένες συνοπτικά σε έναν και μόνο πίνακα.
pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου