Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Assassin's Creed 2: 1,6 εκατομμύρια πωλήσεις, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα για τη Ubisoft


Δύο εβδομάδες πριν, οι 7 εκατομμύρια πωλήσεις του Call of Duty Modern Warfare 2, κατάφεραν και έναν τον κόσμο να παραμιλάει για τον απίστευτα επιτυχημένο FPS τίτλο που ξεπέρασε κάθε ρεκόρ του παρελθόντος και δημιούργησε ήδη ένα μύθο γύρω από το όνομά του.

Τώρα όμως, φαίνεται πως είναι η σειρά του Assassin's Creed 2 να "γελάσει", μιας και η Ubisoft ανέφερε ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, το παιχνίδι είχε πουλήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα, βγάζοντας σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια και ξεπερνώντας κατά 32% την επιτυχία του προκατόχου του.

Οι περισσότεροι αναλυτές μάλιστα εξεπλάγησαν με την τόσο μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού, αφού περίμεναν σημαντικά χαμηλότερες πωλήσεις λόγω του οικονομικού κλίματος που επικρατεί, αλλά καθώς φαίνεται, έκαναν λάθος.

Όσο για το PC τώρα, το παιχνίδι ακόμα δεν έχει βγει καν, μιας και oι δημιουργοί του το βελτιώνουν σημαντικά για την ξεχωριστή αυτή έκδοση, ενώ η Ubisoft αναμένει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το παιχνίδι να έχει πουλήσει έως και 6 εκατομμύρια κόπιες, κάνοντάς τον έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της εταιρείας μέχρι σήμερα.
my plaisio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου